• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kayıp kuş

Tsc6045

Müdavim
Çok enteresan bir şekilde toparlanıyor. Rabbim dualarımızı, dualarınızı kabul etti. Kuzum yaşıyor. O kötü sona hazirlanip gittim yanına ve su içiyordu 😍 hemen mamasını ilacını hazırladım kursakdan besliyorum . Dün sabaha çıkmayacak durumdaydı kafasını o kadar egmisti ki gagası ayaklarının üzerindeydi . Şimdi mamasını verdim beni ısırıyor :) inşallah daha iyi haberlerini paylaşırım sizinle. Çok sağolun . Dün koklayıp öptüm vedalaştım ama yaşayacak ömrü var gibi görünüyor çok şükür
Bazen emin olduğumuz şeyler olmaz imkansız dediklerimiz olur 🙏 cesurum için de hala çoğu kişi ölecek diyor ama öyle şeyler yaşadım ki hep derim kimin kimi gömeceğini Allah bilir ❤ bir bakmışsınız gözünüzün önünde evet sabahı görmez dediğiniz yavru yaşar ama turp gibi görünen bir yavru vefat eder 🙏🥺 Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu upuzun yaşlar versin inşallah 🙏

Huzurun annesi

Aktif Üye
Aminn hepimizin yavrularına inşallah . Çok sağolun . Şuanda durumu aynı ilerleme yok ama gerileme de yok . Zamanla daha iyi olacak inşallah dualarinizla 💐

burakcy

Aktif Üye
Bazen emin olduğumuz şeyler olmaz imkansız dediklerimiz olur 🙏 cesurum için de hala çoğu kişi ölecek diyor ama öyle şeyler yaşadım ki hep derim kimin kimi gömeceğini Allah bilir ❤ bir bakmışsınız gözünüzün önünde evet sabahı görmez dediğiniz yavru yaşar ama turp gibi görünen bir yavru vefat eder 🙏🥺 Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu upuzun yaşlar versin inşallah 🙏
Bunu iki gün önce yaşadım. Yerinde duramayan kuşum 1.5 gün içinde vefat etti. Nolduğunu bile anlamadan. Rabbim kalan canlara uzun sağlıklı ömürler versin...

betul.a

Aktif Üye
Çok şükür. En son ne zaman mutluluktan ağlayacak duruma geldim hatırlamıyorum. 🥹🙈 Sürece bile tanık olmadım aslında ama dün okuduğumda çok içselleştirmişim demek ki. Daha da iyi olur inşallah 🌸

Huzurun annesi

Aktif Üye
Hepinize çok teşekkür ederim . Hepimizin mücadelesi duası aynı yavrularımızin sağlığına kavuşması için , mutlu olmaları için çabalıyoruz . Benimle ağlayıp, benimle guluyorsunuz. Bende en ufak bir gelişmeyi bile sizinle paylaşmayı borç biliyorum . Çok enteresan birbirimizin adını bile bilmiyorken çok derin duygular paylaşıyoruz. Benim kuzumun şuan karnı tok ve daha iyi görünüyor. Sizlerin de içi rahat olsun . Rabbim yardım edecek eminim. Dua eder , dua beklerim 🌼

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Mücadeleci minik yavrunun videosunu görebilir miyiz 🥰

Kussever14

Aktif Üye
Tabi 💐 şuan çalışıyorum , akşam videosunu atayım sizlere :)
Dün gece yazılanları okuyup ağlamıştım yavrumuz için ama bugün okuduklarım çok güzel inşallah bir an önce tamamen toplanır iyileşir neşesini be mutluğunu toparlar tüyü kadar ömrü olsun inşallah :) 🥰

Huzurun annesi

Aktif Üye
Yaa çok sağolun gerçekten sizleri üzmek istemezdim aslında ama o an beni anlayacak insanlara içimi dökmek istemistim . Haklarınızı helal edin akşama güzel bir videoyla geliyoruz🤗

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba çocugunuzun biraz toparlamış olduğunu bilmek çok mutlu etti çok sevindim🙏🏾inşallah çok daha iyi olur daha da güzel hallerini görürüz hep beraber🙏🏾

Huzurun annesi

Aktif Üye
Sizi de bir ümitlendirip bir üzüyorum ama öğlende çok iyiydi besledim kafesinde gayet iyidi. Az önce yanına geldim kuyruğu ve kanatları ıslakti. Suyuna mi çarptı diye bakayım demeye kalmadan elime su gibi bir şey aktı kuşumdan. Bu nedir bilgi verir misiniz. Videosunu paylaşayım sizinle çok da heveslenmistim toparlanıyor diye ama ...

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Rabbim şifasını versin tez zamanda 🙏🏻🙏🏻