• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kayıp kuş

Huzurun annesi

Aktif Üye
Merhaba , sonradan sahiplendiğimiz kuşumuz çok kötü durumda. Bugün yine veterinere götürdük onlarda Bağcılarda bir veterinere yönlendirdi . 2 ayrı veteriner , defalarca farklı kuşçular , antibiyotikler , kas gevsetici ilaçlar , mamayla kursaktan besleme vs. Çok uğraştım çok ağladım ama malesef sona geldik sanırım. Şuan başı yerde sanmıyorum ki sabaha çıksın. Bir kanatlı uzman lipom dedi, diğer kanatlı uzman kulak enfeksiyonu dedi . Bir kuşçu önce lipom sonra felç dedi digeri bu kuş kurumuş dedi. Bana geldiği günden beri her gece ona dua ettim çok ağladım ama maalesef kuşum ölmek üzere . Buraya da kuşum için sizden helallik almak için yazıyorum . Cikmayan candan umut kesilmez belki bunları yazmak için erken ama öyle bir durumda ki başı yerde sanki son nefeslerini veriyor. Sizleri daha fazla üzmek istemiyorum diğer 2 kusumla aranizda devam edeceğim ama garip kuşuma hakkınızı helal edin...

Lorca34

Aktif Üye
Çok üzüldüm okuduklarıma. Rabbim şifa versin demekten başka elden birşey gelmiyor. Maalesef. Acısız olsun sonu şayet böyle olacaksa da. Hepimiz için geçerli, hepimiz bu sonu yaşayacağız ve düşünmek bile çok kahredici. Size güç diliyorum.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba , sonradan sahiplendiğimiz kuşumuz çok kötü durumda. Bugün yine veterinere götürdük onlarda Bağcılarda bir veterinere yönlendirdi . 2 ayrı veteriner , defalarca farklı kuşçular , antibiyotikler , kas gevsetici ilaçlar , mamayla kursaktan besleme vs. Çok uğraştım çok ağladım ama malesef sona geldik sanırım. Şuan başı yerde sanmıyorum ki sabaha çıksın. Bir kanatlı uzman lipom dedi, diğer kanatlı uzman kulak enfeksiyonu dedi . Bir kuşçu önce lipom sonra felç dedi digeri bu kuş kurumuş dedi. Bana geldiği günden beri her gece ona dua ettim çok ağladım ama maalesef kuşum ölmek üzere . Buraya da kuşum için sizden helallik almak için yazıyorum . Cikmayan candan umut kesilmez belki bunları yazmak için erken ama öyle bir durumda ki başı yerde sanki son nefeslerini veriyor. Sizleri daha fazla üzmek istemiyorum diğer 2 kusumla aranizda devam edeceğim ama garip kuşuma hakkınızı helal edin...
Vetform Gözde hocaya gittiniz mi? Küçükçekmece Pet ve Kuş Veteriner Kliniği var kendilerinin cerrahi operasyon dahil tüm müdahaleleri de var isterseniz acil 7/24 numaraları mevcut 0501 087 34 37 (Acil durumlarda 24 saat) Bursa olsaydı yardımcı olurdum :(

Huzurun annesi

Aktif Üye
Artık çok geç maalesef . Ben tuzladayim araç bulup götürsem bile yetisemem . Şuan bunları bile gözyaşları içinde yazıyorum . Bende 40 gün kadar kaldı ama 1 gün ona dua etmediğim gün olmadı . Çok ilaç denedik ev ilac vitamin doldu . Bir bebek gibi aldım kucagimda başını okşayarak uyuttum ama ona yetemedim . Elimden geleni yaptım ama olmadı . Çok canım yanıyor bilmiyorum . Çok hayal etmiştim sağlıkla bu evde uçacagini. Ama olmadı

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Artık çok geç maalesef . Ben tuzladayim araç bulup götürsem bile yetisemem . Şuan bunları bile gözyaşları içinde yazıyorum . Bende 40 gün kadar kaldı ama 1 gün ona dua etmediğim gün olmadı . Çok ilaç denedik ev ilac vitamin doldu . Bir bebek gibi aldım kucagimda başını okşayarak uyuttum ama ona yetemedim . Elimden geleni yaptım ama olmadı . Çok canım yanıyor bilmiyorum . Çok hayal etmiştim sağlıkla bu evde uçacagini. Ama olmadı
Elinizden geleni yapmışsınız eminim ki sizden razıdır minik canımız😔 bazen elden bir şey gelmez her canlının ömrü bellidir,değişmez.Size sevap kazandırmaya gelmiş,Allah size ondan yollamış bu canı🥺acınızı,üzüntünüzü çok iyi anlıyorum insan elinden geleni yapınca iyi olsun istiyor,mutlu olsun da göreyim diyor.Ama eminim ki sizinle huzurluydu,Allah razı olsun bebek gibi de baktınız.Allah cennetinde kavuştursun sizleri🥺🥺

Huzurun annesi

Aktif Üye
Hepinize çok teşekkür ederim . Ben 7 ay önce de babamı kaybettim . Şimdi garibim babama yoldaş olmaya gidiyor . Bu süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim ..

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun babanız için 😞 Gerçekten çok üzüldüm 😞 Elinizden geleni yapmışsınız, muhtemelen karaciğer yetmezliği oluşmuş buradan dönmesi zor oluyor 😞

Huzurun annesi

Aktif Üye
Çok sağolun . Son ana kadar dua edicem umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama kurtuluşu yoksa tek dileğim cennete acısız gitmesi . İstemediğim son olursa da ona son görevimi yapicam..

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Babanız için Rabbim Rahmet yağmurundan nasip etsin inşallah 🤲🤲Cennetleriyle muamele eylesin Peygamber Efendimiz'e(SAV) komşu eylesin
Tüm geçmişlerimize dua ediyorum🤲🤲
Minik meleğimiz içinde Rabbim sarıp sarmalasın acısını dindirsin inşallah 2 iyilikten birini versin🤲🤲
Emeğinize yüreğinize sağlık çok mücadele ettiniz beraber, sabır diliyorum 🤲🤲dualarım sizinle 🤲🤲

Huzurun annesi

Aktif Üye
Çok iyisiniz Rabbim de sizden razı olsun . Veren de o alan da o . Elden ne gelir . Vakti zamanı gelmediyse sabah bir mucize olur . Her durumda paylaşırım sizlerle . İyi ki varsınız , iyi ki çıktı bu forum karşıma. Hem sizden hem kurucularindan hepinizden Allah razı olsun. Siz sadece kuşlara yardım değil sahiplerine de güç veriyorsunuz ve bunu hiçbir karşılık beklemeden yapıyorsunuz. Bu da bence hayirlarin en büyüklerinden. Allah hayrinizi kabul etsin . Sizden ricam bol dua. Sabah inşallah çok güzel haberler vereyim size. Bugün çok yere dolaştık bu hali yorgunluktan olsun. Hepinize hayırlı geceler diliyorum Allah'a emanet olun.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok iyisiniz Rabbim de sizden razı olsun . Veren de o alan da o . Elden ne gelir . Vakti zamanı gelmediyse sabah bir mucize olur . Her durumda paylaşırım sizlerle . İyi ki varsınız , iyi ki çıktı bu forum karşıma. Hem sizden hem kurucularindan hepinizden Allah razı olsun. Siz sadece kuşlara yardım değil sahiplerine de güç veriyorsunuz ve bunu hiçbir karşılık beklemeden yapıyorsunuz. Bu da bence hayirlarin en büyüklerinden. Allah hayrinizi kabul etsin . Sizden ricam bol dua. Sabah inşallah çok güzel haberler vereyim size. Bugün çok yere dolaştık bu hali yorgunluktan olsun. Hepinize hayırlı geceler diliyorum Allah'a emanet olun.
İnşallah düzelir. Allah'tan ümit kesilmez. Güncel durumu nedir?

Huzurun annesi

Aktif Üye
Çok enteresan bir şekilde toparlanıyor. Rabbim dualarımızı, dualarınızı kabul etti. Kuzum yaşıyor. O kötü sona hazirlanip gittim yanına ve su içiyordu 😍 hemen mamasını ilacını hazırladım kursakdan besliyorum . Dün sabaha çıkmayacak durumdaydı kafasını o kadar egmisti ki gagası ayaklarının üzerindeydi . Şimdi mamasını verdim beni ısırıyor :) inşallah daha iyi haberlerini paylaşırım sizinle. Çok sağolun . Dün koklayıp öptüm vedalaştım ama yaşayacak ömrü var gibi görünüyor çok şükür

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Çok enteresan bir şekilde toparlanıyor. Rabbim dualarımızı, dualarınızı kabul etti. Kuzum yaşıyor. O kötü sona hazirlanip gittim yanına ve su içiyordu 😍 hemen mamasını ilacını hazırladım kursakdan besliyorum . Dün sabaha çıkmayacak durumdaydı kafasını o kadar egmisti ki gagası ayaklarının üzerindeydi . Şimdi mamasını verdim beni ısırıyor :) inşallah daha iyi haberlerini paylaşırım sizinle. Çok sağolun . Dün koklayıp öptüm vedalaştım ama yaşayacak ömrü var gibi görünüyor çok şükür
Maşallah süphanallah rabbim daha iyi etsin 🤲 çok sevindim sizin adınıza benimde başıma geldi daha önce sabah korkuyla başına gittiğimde yaşadığını hayata tutunduğunu görmek apayrı bir mutluluk 🥰

Huzurun annesi

Aktif Üye
Aminn. Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet etsin, hastalara şifa versin ve tüm hayvan dostlarımıza şifa versin. İnanın çok zor Allah korusun çok üzülerek söylüyorum maalesef nereye gomecegimi bile planlamistim . Çünkü ömrü bitmisse işin o boyutu da çok önemli benim için. Öldü bitti çöpe atayım diyemem asla... Ama Rabbim biz ne kadar ölecek desek de ömrü verinin kendisi olduğunu tekrar bir mucizeyle hatırlattı 🤗

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Aminn. Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet etsin, hastalara şifa versin ve tüm hayvan dostlarımıza şifa versin. İnanın çok zor Allah korusun çok üzülerek söylüyorum maalesef nereye gomecegimi bile planlamistim . Çünkü ömrü bitmisse işin o boyutu da çok önemli benim için. Öldü bitti çöpe atayım diyemem asla... Ama Rabbim biz ne kadar ölecek desek de ömrü verinin kendisi olduğunu tekrar bir mucizeyle hatırlattı 🤗
Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah tamamen düzelir

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ay ne kadar sevindim tahmin edemezsiniz😍 rabbim daha da iyi etsin çok mutlu oldum ya 🥹🥹