• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kayıp kuş

Huzurun annesi

Aktif Üye
Mamayla besliyorum kursaktan gayet dolu kursagi mama biraz sıvı oldu ondan mı şimdi tekrar yedireyim mi saat 3 de verdim 5 -6 ml kadar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Mamayla besliyorum kursaktan gayet dolu kursagi mama biraz sıvı oldu ondan mı şimdi tekrar yedireyim mi saat 3 de verdim 5 -6 ml kadar
Mama ile beslenen de evet daha kıvamsız bazen kahverengimsi şeklinde dışkılayabilirler. Tek dışkı değil de diğer dışkıları takip edin o halde. Yalnız muhabbet kuşu için 5-6 ml çok fazla. 2.5 maksimum 3 ml beslemeniz uygun olur

Huzurun annesi

Aktif Üye
Kaç saatte bir beslemeliyiz 8 saatte bir besliyoruz . Fazla beslendiği için şuan böyle olabilir mi ? Ne yapmalıyım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kaç saatte bir beslemeliyiz 8 saatte bir besliyoruz . Fazla beslendiği için şuan böyle olabilir mi ? Ne yapmalıyım
Günde üç kez sabah öğle akşam beslenebilir. 2,5 ml besleyin kursaga bakın kursak dolmussa zaten şişlik vardır. Besledikten sonra arada bakın kursak şişliği inmişse besleyin. Ama ortalama günde üç kez uygun olur.

Huzurun annesi

Aktif Üye
Evet b vitamin takviyeli bir ilaç var onu damlatiyoruz birde hep akşam saatlerinde kötüleşiyor. Sabah saatlerinde daha iyi . Neden olabilir ki

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet b vitamin takviyeli bir ilaç var onu damlatiyoruz birde hep akşam saatlerinde kötüleşiyor. Sabah saatlerinde daha iyi . Neden olabilir ki
Mamaya kattığınız vitaminler ilaçlar sabahtan ise akşam saatlerine kadar vücudu daha dayanabilir hale getirip akşam saatlerinde etkisini yitiriyor olabilir.

Son düzenleme:

Tsc6045

Müdavim
Bunu iki gün önce yaşadım. Yerinde duramayan kuşum 1.5 gün içinde vefat etti. Nolduğunu bile anlamadan. Rabbim kalan canlara uzun sağlıklı ömürler versin...
Amin 🙏 gerçekten bilinmiyor ecelin kimi vuracağı 🥺 başınız sağ olsun 💐 😔😢

Huzurun annesi

Aktif Üye
Artık sona geldik , söylenecek çok şey var ama yazıp yazıp sildim . Sizi daha fazla uzmeyip kendi acımı yaşayarak atlatacagim. Ben yavrumu sen cennetten mi düştün diye severdim şimdi cennete ugurladim . Son görevimi yaptım yavruma . Haklarınızı helal edin kaybettik garibimi.. sabah uyanikti mamasını yapmaya gittim hemen geri döndüğümde vefat etmisti.. Ablaları abileri siz ona yardım etmek istediniz ve o da size cennette şefaatçi olacak inşallah. Allah hepinizden razı olsun..

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Artık sona geldik , söylenecek çok şey var ama yazıp yazıp sildim . Sizi daha fazla uzmeyip kendi acımı yaşayarak atlatacagim. Ben yavrumu sen cennetten mi düştün diye severdim şimdi cennete ugurladim . Son görevimi yaptım yavruma . Haklarınızı helal edin kaybettik garibimi.. sabah uyanikti mamasını yapmaya gittim hemen geri döndüğümde vefat etmisti.. Ablaları abileri siz ona yardım etmek istediniz ve o da size cennette şefaatçi olacak inşallah. Allah hepinizden razı olsun..
Başınız sağolsun 😞 bende dün yaşadım aynı durumu malesef kayıplar çok üzücü geriye güzel anıları kalıyor cennette özgürce uçacak artık 🤲

Huzurun annesi

Aktif Üye
O çok çileli bir kuştu . Bazen diyorum ki belki de yuvasından kaçmadı hasta diye atıldı... Onu bulan da sokağa atmak istedi . Mercimek kadar kalbiyle kimse bir yere sigdiramadi. İyi ki diyorum ahiret var iyi ki hesap günü var . O benim bebeğimdi başını 10 saniye oksayinca uyurdu . Şimdi sağlığına kavuştu ..

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun. 😔 Cennette Uçsun Özgürce. Rabbim'e Emanet Olsun.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞 bende dün yaşadım aynı durumu malesef kayıplar çok üzücü geriye güzel anıları kalıyor cennette özgürce uçacak artık 🤲
Basın Sağ Olsun Canım Senin de 😔