Huzurun annesi
Yeni Üye
Bu olur mu ?
Ekli dosyalar
-
3.3 MB Görüntüleme: 6
-
2.3 MB Görüntüleme: 14
Etkisiz ürün. Siz röhnfried ürünlerini temin edin tüm kuşlarınız faydalansın. Bu takviyeyi vermek yerine kekik çayı demleyip verin. Toksik atıcıdır.Bu olur mu ?
Stres için papatya çayı hastalık durumu varsa kekik çayı uygun olur. Şöyle petshop ürünlerinin çok bir etkisi yok. Kaliteli takviyeler temin ederseniz daha iyi olur. Röhnfried ürünleri gibi.Ben bu takviyeyi diğer kuşlarıma da kullanıyorum faydası olmaz mı ? Şuanda da kekik çayı mi papatya çayı mi demleyeyim ?
Dişi olması 100/0Ben dişi diyorum.![]()
Keşke yikamasaydiniz. Güven oluştuktan sonra bu işlem olsaydı çok daha iyi olurdu. Ayrıca sizin değil de kendi yıkanması uygun olurdu. Tüyler ıslanınca seyrekleşir ve deri gözükür haliyle. Popo şişliği sert mi yumuşak mı. Lipom yağ bezesi olabilir. Tüyler kuruyunca tekrardan bakın popo kısmına o şişlik yine belirgin mi.Kusumuzu ılık suda yıkamak istedik çok hassas davranarak gayet hoşuna gitti yıkanmak ama yıkanırken poposunun biraz onunda sanki içinde yumurta var gibi bir şey hissettik inanamadik resim paylaşıyorum lütfen yardımcı olun çok tedirgin oldum bir sıkıntı mı var acaba
Kuşta parazit varsa ne kadar yikarsaniz yıkayın yıkamak parazitleri dökmez. Ense damlası uygulanması arındırır parazitlerden. Yumurta varsa eğer sıkışma olmasın ona dikkat edin.Dışardan geldiği için ve çok kasindigi için çok kısa süre yıkamak durumunda kaldım çünkü kendisi suya girmesi alismasi hayli zaman alacakti maalesef . İnternetten baktım hamilelik belirtileri çok var . Kanatları iki yana düşük dışkısı büyük ve sürekli nefes alıp veriyor. Kuyruk kısmı biraz aşağıda ama ben türü oyle saniyordum . Kuytu kuselerde kendine bir yer arar gibi . Tüyleri ıslak değilken de çok hafif de olsa belirgindi , tüyler ıslanınca tam çıktı ortaya .
Atak geçiriyor. Avcunuza alıp sakinleştirmeye çalışın ve zaman kaybetmeden kanatlı uzmana götürün.![]()
Genetik sebepler, salmonella bakterisi, zehirlenmeler, bazen de kalsiyum yada vitamin eksikliği. Çok sebebi var yani. Bu atağın kaynağını bulup ona göre tedaviye alınması lazım. Elinizde b vitamini varsa verin.Neden geçirir ki atağı