• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben ben bende istiyorum bana ne beni de atın kuşların denizine 😂 Hepsine masallah 🥰🧿

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Gönderdiğiniz Resimler Slayt Oldu PAYLAŞIP BEĞENELİM LÜTFEN
Emeğinize sağlık. 😊

Nacizane bir tavsiyem olacak. 👀 Kafeskuslari logosu videonun ortasında silik bir şekilde var sanırım. Onu biraz daha küçültüp kanal logoları gibi aşağı ya da yukarı kenarlara konulup yanlardaki logolarda biraz küçültülürse göze daha hoş görünür bence. 🙈

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Emeğinize sağlık. 😊

Nacizane bir tavsiyem olacak. 👀 Kafeskuslari logosu videonun ortasında silik bir şekilde var sanırım. Onu biraz daha küçültüp kanal logoları gibi aşağı ya da yukarı kenarlara konulup yanlardaki logolarda biraz küçültülürse göze daha hoş görünür bence. 🙈
Haklısınız hocam amacım resimlerin ekran görüntüsü alınmaması sag sol alta pnp logo yaparsam kuşun resmi alınır ve bazı satış sitelerinde kendininmiş gibi satılır düşüncesindeyim bir dahaki sefere daha dikkatli olurum teşekkür ederm

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Haklısınız hocam amacım resimlerin ekran görüntüsü alınmaması sag sol alta pnp logo yaparsam kuşun resmi alınır ve bazı satış sitelerinde kendininmiş gibi satılır düşüncesindeyim bir dahaki sefere daha dikkatli olurum teşekkür ederm
Öyle bir şeyde mi varmış. 😳 Bilmiyordum. Estafirullah. Ben göze biraz daha hitap etsin diye düşündüm ama uğraşıp emek veren sizsiniz sonuçta, nasıl daha iyi diyorsanız öyle yapın. 😊

Üst Alt