• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar.

Bu benim oğlum Niko. Gerçi ailede Şakir diyenlerde var ama Niko olması için direniyoruz 😂 3 aydır beraberiz, birbirimizi baya sevdik. Kendini sultan hariç köpek yavrusu, kemirgen ve şu sıralarda kanarya sanıyor çünkü sürekli evdeki kanaryalarımız gibi ötüm yapıyor. 🤷🏻‍♀️😂

Bunlarda babamın gözbebekleri. Çocukluğumdan beri hep besler. Artık bir nevi güvercin bakıcısı sayılırım. 😜

Aşağıdaki kızımız Gümüş. Hamile 😍

Ekli dosyayı görüntüle 43994

Bunlarda diğer bir kısmı. Bir bu kadarda arkada var yavru bakıyor onlar ♥

Ekli dosyayı görüntüle 43992

Bi gözbebeğimi daha ekleyeyim. 😍
Narin ♥ annesi bırakıp gittiği için elle besleniyor. 🌸

Ekli dosyayı görüntüle 43993

Birde tepeli gloster kanaryam ve normal kanaryam var. Onların resminide ekleyeceğim. 😍
Maşallah 🧿 Kuşçu abimize selamlar saygılar 😊

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar.

Bu benim oğlum Niko. Gerçi ailede Şakir diyenlerde var ama Niko olması için direniyoruz 😂 3 aydır beraberiz, birbirimizi baya sevdik. Kendini sultan hariç köpek yavrusu, kemirgen ve şu sıralarda kanarya sanıyor çünkü sürekli evdeki kanaryalarımız gibi ötüm yapıyor. 🤷🏻‍♀️😂

Bunlarda babamın gözbebekleri. Çocukluğumdan beri hep besler. Artık bir nevi güvercin bakıcısı sayılırım. 😜

Aşağıdaki kızımız Gümüş. Hamile 😍

Ekli dosyayı görüntüle 43994

Bunlarda diğer bir kısmı. Bir bu kadarda arkada var yavru bakıyor onlar ♥

Ekli dosyayı görüntüle 43992

Bi gözbebeğimi daha ekleyeyim. 😍
Narin ♥ annesi bırakıp gittiği için elle besleniyor. 🌸

Ekli dosyayı görüntüle 43993

Birde tepeli gloster kanaryam ve normal kanaryam var. Onların resminide ekleyeceğim. 😍
Maşallah maşallah 🧿 Ne kadar güzeller. Bayıldım 🥰 Bu güzelliklerin türleri ne?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maşallah maşallah 🧿 Ne kadar güzeller. Bayıldım 🥰 Bu güzelliklerin türleri ne?
Tesekkurler ♥
Biraz kuscu tabirleriyle biliyorum isimleri 🙈 taklaci var kumeste, pacali var, çakmaklı var sabuni var. Orjinal isimleri nedir bilmiyorum. Mesela bi tane var babam enisteme bahsederken sinekli mavi diyor. 🙈

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Tesekkurler ♥
Biraz kuscu tabirleriyle biliyorum isimleri 🙈 taklaci var kumeste, pacali var, çakmaklı var sabuni var. Orjinal isimleri nedir bilmiyorum. Mesela bi tane var babam enisteme bahsederken sinekli mavi diyor. 🙈
İlk öğretmenlikte görev yerim Kilis'ti. Soğuk bir havada pencere kenarında avucunuzdaki güvercinden görmüştüm. Makarna süzgeci 😁 ile biraz yukarı biraz aşağı yapa yapa yakalayıp muhabbet kafesine koymuştum, gece olduğu için. Isıtıp beslediğimde bana devamlı guruldayıp korkutmaya çalışıyordu. Bir kaç gün sonra da terası olan bir tanıdığa vermiştim, kafeste olmayacağı için. O tanıdıkta bu bıdık sayesinde, güvercin aşkı başlayıp bir kaç yılda bir kümes kurmuştu. Hey gidi günler hey, aklıma geldi şimdi 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlk öğretmenlikte görev yerim Kilis'ti. Soğuk bir havada pencere kenarında avucunuzdaki güvercinden görmüştüm. Makarna süzgeci 😁 ile biraz yukarı biraz aşağı yapa yapa yakalayıp muhabbet kafesine koymuştum, gece olduğu için. Isıtıp beslediğimde bana devamlı guruldayıp korkutmaya çalışıyordu. Bir kaç gün sonra da terası olan bir tanıdığa vermiştim, kafeste olmayacağı için. O tanıdıkta bu bıdık sayesinde, güvercin aşkı başlayıp bir kaç yılda bir kümes kurmuştu. Hey gidi günler hey, aklıma geldi şimdi 😊
Makarna süzgeci iyiymiş hocam 😂👍

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ne kadar kiymetli yaptiginiz sey ne kadar♥ gercekten cok baska birsey hayvan sevgisi ve verilen deger. Bu guzelliklerde okadar akillilarki elimden yem bile yiyorlar. Sevgi ve ilgi asla karsiliksiz kalmiyor 😊

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Ne kadar kiymetli yaptiginiz sey ne kadar♥ gercekten cok baska birsey hayvan sevgisi ve verilen deger. Bu guzelliklerde okadar akillilarki elimden yem bile yiyorlar. Sevgi ve ilgi asla karsiliksiz kalmiyor 😊
Aynen, hayvan sevgisi gerçekten bambaşka bir şey. Çok masum, çok savunmasızlar, sevgileri de çok gerçek 🥰 Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.🙏

Üst Alt