• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Açıkçası ben nazardan çok korkuyorum. Facebookda sayfamızda ne zaman bir şey paylaşsam, genelde o kuşun başına bir kaza geliyor. 😔 O yüzden en üst vasıftaki anaçlarımızı artık paylaşmıyorum. Ama bir kaç bıdık paylaşayım. Maşallahınızı eksik etmeyin lütfen 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 43777Ekli dosyayı görüntüle 43778Ekli dosyayı görüntüle 43781Ekli dosyayı görüntüle 43783Ekli dosyayı görüntüle 43784Ekli dosyayı görüntüle 43785Ekli dosyayı görüntüle 43786Ekli dosyayı görüntüle 43787
Masallah insanlar nazar etmekte haklilarmis ♥ cok ama cok guzeller nazar degmesin hic birine 😍

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Hadi arkadaşlar güzellikleri görelim ve masallah diyelim 🥰🧿
Maşallah maşallah, hepsi pozlara çalışmış gibi 🤩
Çok güzel maşallah. 🌹
İnşallah abicim. 🤲🏻

Ekli dosyayı görüntüle 43767

Tarçın hanım.

Ekli dosyayı görüntüle 43768

Fıstık hanım.

Ekli dosyayı görüntüle 43769

3 kardeş. Şeker, Bal, Nane. 😃

Ekli dosyayı görüntüle 43773

Çiçekler ve bir tanecik böcük. 😃
Tarçın, Limon, Maviş ve Fındık.

Fındığı 4 kızla aynı kafese koyuyorum, bu kıyağımı da unutmasın Fındık bey. 🤣
En sevdiğim klanın içinden ufak bir grup 😁 Maşallah🧡

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Açıkçası ben nazardan çok korkuyorum. Facebookda sayfamızda ne zaman bir şey paylaşsam, genelde o kuşun başına bir kaza geliyor. 😔 O yüzden en üst vasıftaki anaçlarımızı artık paylaşmıyorum. Ama bir kaç bıdık paylaşayım. Maşallahınızı eksik etmeyin lütfen 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 43777Ekli dosyayı görüntüle 43778Ekli dosyayı görüntüle 43781Ekli dosyayı görüntüle 43783Ekli dosyayı görüntüle 43784Ekli dosyayı görüntüle 43785Ekli dosyayı görüntüle 43786Ekli dosyayı görüntüle 43787
Rengarenk pamuk topları gibiler, maşallah hepsine🧡🧿
Ekli dosyayı görüntüle 43788Ekli dosyayı görüntüle 43789Ekli dosyayı görüntüle 43790Ekli dosyayı görüntüle 43791Ekli dosyayı görüntüle 43792
Yaşlı kurdumu ve geçici yuva olduğum Minnoş'u da paylaşmak istedim, diğerlerini tanıyorsunuz zaten 🤣 Deniz, eşimsiz çekilmem dedi o yüzden onu eşiyle çektik 📸
Minnoş ismiyle müsemmaymış ama diğer bebekler pek ciddi😁 Maşallah maşallah🤩

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sizi de show jumbo sahibi yapalım. 😊 Sağlıkla besleyip büyüteceğine emin olduğum forum müdavimlerine ekstra bir şeyler yaparız, endişeniz olmasın. Karar vermeniz yeterli ❤

Dönme dolap benim de çok sevdiğim bir oyuncak. Kuşlar hem eğleniyor, hem de gençler eşleşme için nasıl dengede duracaklarını öğreniyor. Açıkçası tüm gün kafeste canları sıkılan kuzuların biraz da olsa eğlenebilmeleri beni mutlu ediyor. Ben de kompozit salmalardan özenip yuva imalatı yapan bir arkadaşa yaptırdım. Aslında çok basit, önde uzun bir çivi arkada 2 pulla kafese monte ediliyor. En uca da somun takılıyor. Yakında kullanmadığımız bir salmadaki dönme dolabı büyük salmaya geçirteceğim eşime. Eşimi ikna edebilirsem tabi 😁 O zaman arkasının resimlerini çekerim sizin için 🌸
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Bana kalsa dakika durmadan sahiplenirim ama şu an evde 21 kuş olduğu için babamız daha fazla kuş istemiyor. 😅 İleride inşallah diyelim. 🥰

Dönme dolap benimde yapmak istediğim bir şeydi kuşlar için, arkanın resimlerini çekerseniz bende fikir edinip yaptırırım. Teşekkür ederim. 🥰
Benimkiler gün içinde çoğunlukla dışarıda ama yinede canları sıkılmasın diye hoşuma gidenleri alıyorum ya da yapıyoruz. 🤗 Tabi o kadar uğraş sonucu gidip alakasız şeylerle oynamayı da seçiyorlar o ayrı. 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 43788Ekli dosyayı görüntüle 43789Ekli dosyayı görüntüle 43790Ekli dosyayı görüntüle 43791Ekli dosyayı görüntüle 43792
Yaşlı kurdumu ve geçici yuva olduğum Minnoş'u da paylaşmak istedim, diğerlerini tanıyorsunuz zaten 🤣 Deniz, eşimsiz çekilmem dedi o yüzden onu eşiyle çektik 📸
Yaşlı kurdun yeni mi Baharcım? 😳
Maşallah hepsine, çok güzeller ama Denizin rengi daha ayrı bir güzel geliyor bana.🤩 Kusura bakmasın Şimal hanımağam. 😃

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
En sevdiğim klanın içinden ufak bir grup 😁 Maşallah🧡
İki emoji koyabilsem hem gülme hemde ❤ koyardım. 😅 Teşekkür ederiz klan ahalisi olarak. 💕

Zeytin ve kıvırcık selamlar 🥹🥹
Çok güzeller maşallah. 😍

Çok tatlılar maşallah. 😍
Ya Kivinim son fotoğraftaki saçlar yeni kesilmiş galiba. 🤭
Üzüm bey her zamanki gibi karizma.

Bahar Y.

Müdavim
Rengarenk pamuk topları gibiler, maşallah hepsine🧡🧿

Minnoş ismiyle müsemmaymış ama diğer bebekler pek ciddi😁 Maşallah maşallah🤩
Ahahhaha kesinlikle katılıyorum, pek bi ciddiler, teşekkür ederiz🥰
Yaşlı kurdun yeni mi Baharcım? 😳
Maşallah hepsine, çok güzeller ama Denizin rengi daha ayrı bir güzel geliyor bana.🤩 Kusura bakmasın Şimal hanımağam. 😃
Aaa ne çabuk unutulmuş Şamil bey🙈 ahahahhaha o fit diye zaten kıskanıyordu kuduracak şimdi 🤪 teşekkür ederiz Kübra hocam sizin kümes bol renkli olmasa da ☺

Bahar Y.

Müdavim

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Maşallah sevdiğim kuş türüdür forpuslar 🧿

Bıcı bıcı yaparız dalinle 🐥 maşallah maşallah 🧿 mavi sarı çok sevdiğim bir renk kombinasyonu olmasa da çok yakıştırıyorum sizin çocuğa☺
Ben de sevmiyorum sanıyordum, olunca seviliyormuş 🥹 Teşekkür ederiz💙

Üst Alt