• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Hepsi çok tatlı, hepsi çok sağlıklı. Maşallah tüm kuşlarınıza 🥰❤ Ve ayrıca böyle bilinçli ve sevgi dolu sahipleri oldukları için de çok şanslılar 🤗

Bahar Y.

Müdavim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bütün canlarımıza MAŞALLAH. Hepsi birbirinden güzeller.🥰

Bu da benim evimin prensesi Gümüş. (İlk aldığımda erkek sanmıştım o yüzden ismini Gümüş koymuştuk. Kız olduğunu öğrenince değiştirmek istemedim.😅 Arada Gümüşem derim 🤭Ekli dosyayı görüntüle 43858Ekli dosyayı görüntüle 43859
Maşallah 🧿 Çok tatlılar. Bence Gümüş unisex bir isim ve çok güzel 😊👍
Bizimde menekşe, menekşenin kardeşi (adı böyle kaldı), ponpon, ısırgan otu, sakallı, ayıcık, şapşik, zıpzıp, deli kız gibi isimli kuşlarımız var 😊

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bütün canlarımıza MAŞALLAH. Hepsi birbirinden güzeller.🥰

Bu da benim evimin prensesi Gümüş. (İlk aldığımda erkek sanmıştım o yüzden ismini Gümüş koymuştuk. Kız olduğunu öğrenince değiştirmek istemedim.😅 Arada Gümüşem derim 🤭Ekli dosyayı görüntüle 43858Ekli dosyayı görüntüle 43859
Masallah cok guzel ♥ ismide cok guzel. Birde internette takip ettigim bi neşe bey var onuda disi sanmislar cok sonra erkek oldugunu anlamislar adi nese kalmis bence cok tatli oluyo oyle 🤭

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Maşallah Gümüşe rengi çok güzel 🧿🥰
Teşekkür ederiz 😊 Forumdaki bütün kuşlarımızın maşallahı var hepsi birbirinden güzel. Konu çok güzel olmuş gözümüz gönlümüz açılıyor. 😇

Maşallah 🧿 Çok tatlılar. Bence Gümüş unisex bir isim ve çok güzel 😊👍
Bizimde menekşe, menekşenin kardeşi (adı böyle kaldı), ponpon, ısırgan otu, sakallı, ayıcık, şapşik, zıpzıp, deli kız gibi isimli kuşlarımız var 😊
Menekşe'nin kardeşi çok iyi 🤣🤣

Masallah cok guzel ♥ ismide cok guzel. Birde internette takip ettigim bi neşe bey var onuda disi sanmislar cok sonra erkek oldugunu anlamislar adi nese kalmis bence cok tatli oluyo oyle 🤭
Neşe bey de çok iyiymiş 😄 bencede çok şapşik oluyor

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Maşallah hepsi çok tatlılar :) hepsinin sağlıklı uzun ömürleri olsun ben prensip olarak kuşlarımın resimlerini paylaşmıyorum ama konuyu takipteyim :)

Sahingoksel

Yeni Üye
Herkese merhaba kafeskuslari.com ailesi 😊
Öncelikle umarım herkes iyidir 🙏
Hem kaynaşma açısından hem de miniklerimizi görmek açısından böyle bir konu açmak istedik. Herkes kaç tane çocuğu varsa hepsinin fotoğraflarını görmekten mutluluk duyarız 🥰
İsteğe göre kolaj şeklinde de olabilir yavruluğu ve şimdiki hali gibi, hiç fark etmez ama katılım zorunludur 🤪 şaka bir yana konuyu gören herkes katılırsa çok seviniriz☺
Ekli dosyayı görüntüle 43943Ekli dosyayı görüntüle 43944Ekli dosyayı görüntüle 43945Ekli dosyayı görüntüle 43946

Bahar Y.

Müdavim

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhabalar.

Bu benim oğlum Niko. Gerçi ailede Şakir diyenlerde var ama Niko olması için direniyoruz 😂 3 aydır beraberiz, birbirimizi baya sevdik. Kendini sultan hariç köpek yavrusu, kemirgen ve şu sıralarda kanarya sanıyor çünkü sürekli evdeki kanaryalarımız gibi ötüm yapıyor. 🤷🏻‍♀️😂

Bunlarda babamın gözbebekleri. Çocukluğumdan beri hep besler. Artık bir nevi güvercin bakıcısı sayılırım. 😜

Aşağıdaki kızımız Gümüş. Hamile 😍

Ekli dosyayı görüntüle 43994

Bunlarda diğer bir kısmı. Bir bu kadarda arkada var yavru bakıyor onlar ♥

Ekli dosyayı görüntüle 43992

Bi gözbebeğimi daha ekleyeyim. 😍
Narin ♥ annesi bırakıp gittiği için elle besleniyor. 🌸

Ekli dosyayı görüntüle 43993

Birde tepeli gloster kanaryam ve normal kanaryam var. Onların resminide ekleyeceğim. 😍

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhabalar.

Bu benim oğlum Niko. Gerçi ailede Şakir diyenlerde var ama Niko olması için direniyoruz 😂 3 aydır beraberiz, birbirimizi baya sevdik. Kendini sultan hariç köpek yavrusu, kemirgen ve şu sıralarda kanarya sanıyor çünkü sürekli evdeki kanaryalarımız gibi ötüm yapıyor. 🤷🏻‍♀️😂

Bunlarda babamın gözbebekleri. Çocukluğumdan beri hep besler. Artık bir nevi güvercin bakıcısı sayılırım. 😜

Aşağıdaki kızımız Gümüş. Hamile 😍

Ekli dosyayı görüntüle 43994

Bunlarda diğer bir kısmı. Bir bu kadarda arkada var yavru bakıyor onlar ♥

Ekli dosyayı görüntüle 43992

Bi gözbebeğimi daha ekleyeyim. 😍
Narin ♥ annesi bırakıp gittiği için elle besleniyor. 🌸

Ekli dosyayı görüntüle 43993

Birde tepeli gloster kanaryam ve normal kanaryam var. Onların resminide ekleyeceğim. 😍
hocam bir an önce ekleyin güzel bir slayt yapıcam / Ayrıca babanıza selamlarımızı iletin lütfen foruma bekliyoruz tecrübelerinden faydalanmamız şart

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
hocam bir an önce ekleyin güzel bir slayt yapıcam / Ayrıca babanıza selamlarımızı iletin lütfen foruma bekliyoruz tecrübelerinden faydalanmamız şart
Tamamdir bu aksam eklerim insallah. 😊 aleykum selam seve seve iletirim ama foruma gelmesi zor 71 yasinda beceremez forum islerini 🙈 ama herhangi bir soru vs rastladigimda kendisine seve seve iletirim, bildiklerini paylasir. 🌸

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Tamamdir bu aksam eklerim insallah. 😊 aleykum selam seve seve iletirim ama foruma gelmesi zor 71 yasinda beceremez forum islerini 🙈 ama herhangi bir soru vs rastladigimda kendisine seve seve iletirim, bildiklerini paylasir. 🌸
O zaman babanızın bilgileri ile bir güvercin makalesi bekliyoruz sizden

Üst Alt