• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! bu kuşun huyları....

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ezgi hocama katılıyorum kafes aşırı kirli normalde altına beyaz peçete serip dışkılarını takip ederseniz anlarsınız, beyaz veya sadece sıvı dışkı yaparsa açtır

Sss855

Aktif Üye
Merhaba Kendisi Yiyor mu Takip Edin Lütfen. Kafes Çok Kucuk ve Kirli. Lütfen Temizleyin. Kirli Ortamda Kuşlar Çok Fazla Hastalanır. Lütfen Temiz tutun Kafesini Orası Onun Evi Unutmayın Lütfen.
görüne dışkıdan haric tabanda mısır kocanın dan başka birşey yok aşağıda o gördükleriniz mısır koçanı çöp değil kendisi yemiyor çünkü yemlikten birşey eksilmiyor

Sss855

Aktif Üye
Kafes zaten papağan kafesiydi size öyle gözüküyor küçük olduğu ayrıca temizliğinde bir sıkıntı yoktu neyse onu da temizledik yani bunlar bu sebepler bu yem kabının içindeki yemi yemesinin çözümü ise sorun yok ben diyorum ki bu kuş çekirdekten başka hiçbir şey yemiyor

Sss855

Aktif Üye
Ezgi hocama katılıyorum kafes aşırı kirli normalde altına beyaz peçete serip dışkılarını takip ederseniz anlarsınız, beyaz veya sadece sıvı dışkı yaparsa açtır
burçak hanım dışkıyı takip etmem için yem kabının boş olması lazım çünkü yemiyor ki normal yemi yemiyor önüne çekirdek koysam darmadağın deli gibi yiyor ama bana çekirdeği kesmemi söylediler

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
burçak hanım dışkıyı takip etmem için yem kabının boş olması lazım çünkü yemiyor ki normal yemi yemiyor önüne çekirdek koysam darmadağın deli gibi yiyor ama bana çekirdeği kesmemi söylediler
Yemi boşaltıp tekrar doldurun yem çok tozlu belki o yüzden yemiyordur

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kafes zaten papağan kafesiydi size öyle gözüküyor küçük olduğu ayrıca temizliğinde bir sıkıntı yoktu neyse onu da temizledik yani bunlar bu sebepler bu yem kabının içindeki yemi yemesinin çözümü ise sorun yok ben diyorum ki bu kuş çekirdekten başka hiçbir şey yemiyor
Tünekler onların sürekli temas ettiği yerler. Dışkı kalıntılarının ayaklarla gagayla teması hastalıklara açık hâle getirir. Tünekleri en kısa zamanda dezenfekte ediniz.

Sss855

Aktif Üye
Bakın iyi takip edin bunu bu şekilde veriyorum içinden sadece çekirdeklerini yiyecek gerisini bırakacak

Sss855

Aktif Üye
tekrar o yemliğin resmini atıcam ve şuan bütün yemliği döküyor çekirdek arıyor yemlikte

Sss855

Aktif Üye
Buyrun hepini dokmus cekirdek ararken bu sekil de birakiyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
sizden aldım şehmus hocadan
Mamaist.com dan 😊bende bir üyeyim sizler gibi
Arada yem değişikliği yapabilirsiniz
Versele laga veya vitakraft, Gardenmix, goldwings olabilir
Tohum seçmeye başladığında yem değişikliği öneririz😊

Sss855

Aktif Üye
Mamaist.com dan 😊bende bir üyeyim sizler gibi
Arada yem değişikliği yapabilirsiniz
Versele laga veya vitakraft, Gardenmix, goldwings olabilir
Tohum seçmeye başladığında yem değişikliği öneririz😊
inanın ki değişik yem de değiştirmiyecek yemiyor çekirdekleri ayıklıyor ona da aynısnı yapacak bana verme dediler mecbur yıyecek dediler ben ağzıma ne atsam çıldırıyor bana koşuyor yani demek istediğim aç ama yemiyor şuan bile cekirdek ayıklıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
inanın ki değişik yem de değiştirmiyecek yemiyor çekirdekleri ayıklıyor ona da aynısnı yapacak bana verme dediler mecbur yıyecek dediler ben ağzıma ne atsam çıldırıyor bana koşuyor yani demek istediğim aç ama yemiyor şuan bile cekirdek ayıklıyor
Öncelikle çekirdekten sizde uzak durun😊
Görmesin, kenevir tohumu, japon darısı yok demezler tedarik edin lütfen, petshoptan veya internetten alabilirsiniz
Aç kalmaz endişe etmeyin, yavru muhabbet yemi de tavsiye ederim kolay kırar içinde darı aspur ve kolay kırımlı tohumlar vardır

Sss855

Aktif Üye
Öncelikle çekirdekten sizde uzak durun😊
Görmesin, kenevir tohumu, japon darısı yok demezler tedarik edin lütfen, petshoptan veya internetten alabilirsiniz
Aç kalmaz endişe etmeyin, yavru muhabbet yemi de tavsiye ederim kolay kırar içinde darı aspur ve kolay kırımlı tohumlar vardır
tamamdır bunları da alalım bunu da yapalım :))) ahooo valla yoruyor

Üst Alt