• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! bu kuşun huyları....

Sati

Tutkulu
ince tünek 1 tane var diğerleri kalın ama o ne yapıyor gidiyor ya içine kum koyduğum yemliğe yada diğerine oturuyor sabır taşı oldum bu inat nerden geliyor arkadaş
Birde bundan deneyin o vakit.
1752060279842.png
dinlenme tünegi diye bulabilirsiniz.

Sss855

Aktif Üye
bu arada şuan 2.ay 21 günlük oldu hala agızdan besliyorum ara da gec veriyorum ki alışsın diye sanırım albinolar da yeme geç düşme sıkıntısı varmış

Sss855

Aktif Üye
Maşallah süphanallah çok güzel olmuş tüyü kadar ömrü olsun inşallah 🤲 yem olayına Demet hocamız yorum yapar hiç Sultan büyütmedim henüz 😊
:D sağolun ama yorucu ve bu ikinci oluyor bebeklikten beslediğim öbürü karga misalı oydu gözümüzü gitti

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
:D sağolun ama yorucu ve bu ikinci oluyor bebeklikten beslediğim öbürü karga misalı oydu gözümüzü gitti
Tahmin edebiliyorum Sultan değil ama muhabbet yavrusu büyüttüm bende şimdi 2. yi büyütme aşamasındayım gerçekten çok yorucu oluyor 😞

Sss855

Aktif Üye
Hemde çok güzel bakmışsınız😊🤲elinize emeğinize sağlık 😊🤲
bi,r sorunumuz var ben bunu monitöden ayıramıyorum hava zaten sıcak bir de monitor ısınıyor mardin gibi yer de elime aldığımda ayakları yanıyor ama ısrarla monitörde durmak istiyor halbuki tünek yaptım monitörü bazen temzilemek için asağı indi,riyorum babasının malı gibi tıslıyor hoş suan babası benim :))

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
bi,r sorunumuz var ben bunu monitöden ayıramıyorum hava zaten sıcak bir de monitor ısınıyor mardin gibi yer de elime aldığımda ayakları yanıyor ama ısrarla monitörde durmak istiyor halbuki tünek yaptım monitörü bazen temzilemek için asağı indi,riyorum babasının malı gibi tıslıyor hoş suan babası benim :))
Monitörün üzerine birşey koysanız koli gibi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, durduğu yere nemli bir peçete veya bez serin ayaklarını basınca serinler🥰

Sss855

Aktif Üye
Merhablar sezarın bazı yerlerin de tüy cıkmıyor ne yapmalıyım derisi görünüyor bazı yerler de
ve 6 aylık olmasına rağmen bu sekilde

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhablar sezarın bazı yerlerin de tüy cıkmıyor ne yapmalıyım derisi görünüyor bazı yerler de
ve 6 aylık olmasına rağmen bu sekilde
Bazı yerler dediğiniz nereler? Görsel ekler misiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
birde bir kuşçu arkdaş bunu verdi hergün ver dedi
Merhaba Sezar büyümüş maşallah SüphanAllah
Fakat vitamin yetersizliği olmuş kanat ucu kan mı?
Röhnfried ürünleri vardır sizde
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Kanatlıoil Formmix de tavsiye ederim çok faydası olur içinde fazlaca biotin ve ihtiyacı olan yağlar bulunuyor

Ekli dosyalar

Sss855

Aktif Üye
Merhaba Sezar büyümüş maşallah SüphanAllah
Fakat vitamin yetersizliği olmuş kanat ucu kan mı?
Röhnfried ürünleri vardır sizde
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Kanatlıoil Formmix de tavsiye ederim çok faydası olur içinde fazlaca biotin ve ihtiyacı olan yağlar bulunuyor
daha onceki kan evet annesi babası yolmuştu onun kanı hala duruyor gitmiyor ayrıca
Gervit-w multivitamin bunları veriyorum Bt amin kalmadı
Kanatlıoil Formmix bu yok
salata veriyorum
ama normal yemin içerisinde sadece cekirdeği yiyior
birde yukardakini veriyom

Ekli dosyalar

Üst Alt