ince tünek 1 tane var diğerleri kalın ama o ne yapıyor gidiyor ya içine kum koyduğum yemliğe yada diğerine oturuyor sabır taşı oldum bu inat nerden geliyor arkadaş
bi,r sorunumuz var ben bunu monitöden ayıramıyorum hava zaten sıcak bir de monitor ısınıyor mardin gibi yer de elime aldığımda ayakları yanıyor ama ısrarla monitörde durmak istiyor halbuki tünek yaptım monitörü bazen temzilemek için asağı indi,riyorum babasının malı gibi tıslıyor hoş suan babası benim )
bi,r sorunumuz var ben bunu monitöden ayıramıyorum hava zaten sıcak bir de monitor ısınıyor mardin gibi yer de elime aldığımda ayakları yanıyor ama ısrarla monitörde durmak istiyor halbuki tünek yaptım monitörü bazen temzilemek için asağı indi,riyorum babasının malı gibi tıslıyor hoş suan babası benim )
Merhaba Sezar büyümüş maşallah SüphanAllah
Fakat vitamin yetersizliği olmuş kanat ucu kan mı?
Röhnfried ürünleri vardır sizde
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Kanatlıoil Formmix de tavsiye ederim çok faydası olur içinde fazlaca biotin ve ihtiyacı olan yağlar bulunuyor
Merhaba Sezar büyümüş maşallah SüphanAllah
Fakat vitamin yetersizliği olmuş kanat ucu kan mı?
Röhnfried ürünleri vardır sizde
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Kanatlıoil Formmix de tavsiye ederim çok faydası olur içinde fazlaca biotin ve ihtiyacı olan yağlar bulunuyor
daha onceki kan evet annesi babası yolmuştu onun kanı hala duruyor gitmiyor ayrıca
Gervit-w multivitamin bunları veriyorum Bt amin kalmadı
Kanatlıoil Formmix bu yok
salata veriyorum
ama normal yemin içerisinde sadece cekirdeği yiyior
birde yukardakini veriyom