• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! bu kuşun huyları....

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
daha onceki kan evet annesi babası yolmuştu onun kanı hala duruyor gitmiyor ayrıca
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin bunları veriyorum Bt amin kalmadı
Kanatlıoil Formmix bu yok
salata veriyorum
ama normal yemin içerisinde sadece cekirdeği yiyior
birde yukardakini veriyom
Formmix ve btAmin forte takviyesi verin
Diğerini bilmiyorum
Kekikli su ile ara ara o kanlı bölgeyi silin antibakteriyeldir
Kızıldarı ve yulafta verin

Sss855

Aktif Üye
merhabalar nasılsınız
bu kuş gerçekten imtiham olarak gelmiş bana arkdaşlar bu kuş sadece çekirdek yiyor karışık yemi var ama sadece cekirdek yiyor ayrıca yemliğin içinde uyuyor pisliyor ve vazgiçeremiyorum acayıp acayıp huyları var ve gerkçeten bunaltmaya başladı bir akıl verin tüyleri de adam akıllı cıkmıyor

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
merhabalar nasılsınız
bu kuş gerçekten imtiham olarak gelmiş bana arkdaşlar bu kuş sadece çekirdek yiyor karışık yemi var ama sadece cekirdek yiyor ayrıca yemliğin içinde uyuyor pisliyor ve vazgiçeremiyorum acayıp acayıp huyları var ve gerkçeten bunaltmaya başladı bir akıl verin tüyleri de adam akıllı cıkmıyor
Merhaba görebilir miyiz yavrunuzu

Sss855

Aktif Üye
burları böyle kaldı şuanki hali de bu şu huylarından vazgeçse mükemmel olucak

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
evet kafesten çıkmama cezası
Merhaba teşekkür ederiz siz nasılsınız 😊cezası bitince arkadaşın.....
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen
Tüy kökü apsesi olmuş
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin haftada 2 defa
Yemliği çıkarın, zemine minik güveçler var temin edin
Güveç veya kap içinde yemi verin zeminde kalsın
Çekirdeği azaktın
Kızıldaldarı ufalayın içine yada tane olandan alın

Ekli dosyalar

Sss855

Aktif Üye
Merhaba teşekkür ederiz siz nasılsınız 😊cezası bitince arkadaşın.....
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen
Tüy kökü apsesi olmuş
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin haftada 2 defa
Yemliği çıkarın, zemine minik güveçler var temin edin
Güveç veya kap içinde yemi verin zeminde kalsın
Çekirdeği azaktın
Kızıldaldarı ufalayın içine yada tane olandan alın
sağolun idare eder o dediğinizden alıcağım, yemlik var ufak dediklerinizden BtAmin forte zaten veriyorum bir de beni dinlese süper olucak şuan şu dakikada bile beni rahatsı ediyor koltuk ve monitör arasında uçup duruyor bilerek yapıyor hapise girecek şimdi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
sağolun idare eder o dediğinizden alıcağım, yemlik var ufak dediklerinizden BtAmin forte zaten veriyorum bir de beni dinlese süper olucak şuan şu dakikada bile beni rahatsı ediyor koltuk ve monitör arasında uçup duruyor bilerek yapıyor hapise girecek şimdi
Hapis yerine uykuya geçsin saat geç stres yapar, uyuması gerekliydi en az 1,5 saat önce

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Uçmak kuşların doğasında var yani onlara sen uçma yürü yada şurada sabit dur diyemeyiz malesef 😞 uçup kanatlarını açmaları gerek benim 3 sultanım 2 muhabbetim var bazen beraber çıkarıyorum 2 dakika sabit bir yerde durmuyorlar ne kadar yavrum çocuğum durun desemde tabiki anlamıyorlar.

Sss855

Aktif Üye
Uçmak kuşların doğasında var yani onlara sen uçma yürü yada şurada sabit dur diyemeyiz malesef 😞 uçup kanatlarını açmaları gerek benim 3 sultanım 2 muhabbetim var bazen beraber çıkarıyorum 2 dakika sabit bir yerde durmuyorlar ne kadar yavrum çocuğum durun desemde tabiki anlamıyorlar.
inan ki uçmak için yapmıyor o sırada yemek yıyorum birşeyler atıştıyorum ya uçmak istese oda büyük ama bilerek yaptığından eminim Birde çok korkak herşeyden korkuyor odaya yabancı girse tıslıyor ibiğini kaldıyor başlıyor korkmaya

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
inan ki uçmak için yapmıyor o sırada yemek yıyorum birşeyler atıştıyorum ya uçmak istese oda büyük ama bilerek yaptığından eminim Birde çok korkak herşeyden korkuyor odaya yabancı girse tıslıyor ibiğini kaldıyor başlıyor korkmaya
Huyu böyle demekki. Sultanlar biraz fazla korkak olurlar en ufak ani seslere hemen tepki verirler. Sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil. Nazı size geçiyor demekki şımarıyor küçük çocuklar gibi bolbol sevin Allah korusun hasta olduklarında insan yaramazlıklarını bile özlüyor yakın zamanda başıma geldi benim . Rabbim birdaha göstermesin ev onların olsun 🥰

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Yem Kabini Değiştirin Lütfen. Akıllı Yemlik Kullanabilirsiniz. Benim Kizimda 1 Yaşına Kadar Yemlerini döker Dal Dariyi Parçalardi. Huyu Böyleydi Ben Her Şekilde Kabul Etmiştim. Sizde Ceza Yerine Alternatif Çözümler Bulabilirsiniz. İnsanlar Gibi Hayvanların da Huyları Birbirininden Farklıdır. 🌸

Üst Alt