• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yumurtalarimiz boş mu 😓

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla hazıranda kapanıyor deil mi üretim ve kür

Boş çıkıyorsa e 50 takviyesi yapılır ve hocamın dediği gibi dinlendir diğer kuluckayı diğer sezonu bekle. Calsıyum takviyesi çok önemli
Evet ablacım kapanıyor sezon😊eylülde açılış😊

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Ben çok yumurta attım ablacım, dinlenmeye aldığımda çifleşme olmuş oluyor kuduruk kızlar pıt pıt yumurtluyorlar malesef atıyorum😔 2-3 yumurtadan sonra duruyorlar mecbur, en az 2 ay besliyorum, tam kür veriyorum, mis gibi oluyorlar, tüyler gövdeler hareketler güzelleşir kendilerine geliyorlar, kızlar kızgın oluyor erkeklerle birleştirince çogu ogün çifleşmeye başlıyorlar, zaten 15 gün follukta 20 gün kuluçkada 1 ay yuvadalar, 2 ayı geçiyor sonra tekrar dinlenme zamanı geliyor😊🤲
Ablacımm hangi kızlar 2-3 ten sonra duruyor bana gönder bizimki bugün yine yumurtladı 🤦

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Elma ver abla kızgınlığı alır ve benım dişinde yumurtluyordu kızgınlığı geçince cere beyazla maviye geçince durdu
Yemiyorki yulaf veriyorum fısfısla su sıkıyorum 2 güne bir ama maşallah durmak bilmiyor

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Abla bol bol ucurursanız ve kısızcagı yiyeceklerden uzak tutarsanız. Biraz önüne geçersiniz
Havuç uzuuun süredir vermiyorum Nijer tohumu vermiyorum yemin içinde varsa bilmiyorum oranını onun dışında uçuruyorum

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Havuç uzuuun süredir vermiyorum Nijer tohumu vermiyorum yemin içinde varsa bilmiyorum oranını onun dışında uçuruyorum
Anladım abla kalamar kemikleri eksik etme abla çok önemlidir yumurta olusmasında olmazsa kuş bünyesi düşer