• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yumurtalarimiz boş mu 😓

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gerçekten öyle vitaminleri yumurta maması sebze salatası hepsi taze taze günü gününe yapıyorum yavru kuşları ayiracagim kafes bile aldım yavru kuşu anne beslemezse diye manasına kadar
Gerçekten çabaladınız ama bazen olmayınca olmuyor maalesef inşallah bir veya ikisi dolu çıkar en azından 😍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hemen koydum abla zaten fırsat vermiyor tek tek baktım diğerlerine yattı hemen tamam o zaman haftaya tekrar bakalım eğer hepsi boşsa atayım demi abla yorulmasin dişi bostan yere peki neden böyle olmuş olabilir
Ablacım erkeğin fotoğrafını paylaşır mısın mümkünse alttan olsun

Zeliha T.

Müdavim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu arada abla fark edersen dişimin poposu yine çok şiş bugün yumurta yapmıştı yine mi yapacak
Tekrar merhaba ablacım
Erkeğin popo tüyleri uzun yumurtayı bu yüzden dölleyemiyor, sperm tüylerden dolayı yayılıyor dişiye ulaşamıyor
Minik bir makas yardımı ile anüs ve etrafını kesmeni tavsiye ederim o zaman yumurta doluluk oranı %99 a kadar çıkar, bende sohwlarıma Jumbolarıma çok yaptım sonuç aldım😊🤲
YouTube den izliyebilirsin
Bugün yumurtladı ise yarın gece yada ertesi sabah tekrar yumurtlar, dişiyi sırttan göreyim yuvalıktan dışarı çıkınca😊

Zeliha T.

Müdavim
Tekrar merhaba ablacım
Erkeğin popo tüyleri uzun yumurtayı bu yüzden dölleyemiyor, sperm tüylerden dolayı yayılıyor dişiye ulaşamıyor
Minik bir makas yardımı ile anüs ve etrafını kesmeni tavsiye ederim o zaman yumurta doluluk oranı %99 a kadar çıkar, bende sohwlarıma Jumbolarıma çok yaptım sonuç aldım😊🤲
YouTube den izliyebilirsin
Bugün yumurtladı ise yarın gece yada ertesi sabah tekrar yumurtlar, dişiyi sırttan göreyim yuvalıktan dışarı çıkınca😊
Ablaa peki bu yumurtalar dollenirmi yoksa boşa mı gider dişi yattı abla yarın çıkınca atayım kolay kolay çıkmıyor yuvadan

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablaa peki bu yumurtalar dollenirmi yoksa boşa mı gider dişi yattı abla yarın çıkınca atayım kolay kolay çıkmıyor yuvadan
Ablacım Eğerki döllenmiş ise 3 yumurtadan itibaren damarlanma ya başlar, ilk başta boş görünür, 6. 7 günden itibaren damarlar oluşur, kalp atışı belli olur ışıkta görürsün, içinde çok net bellidir, eğer ki boşsa hep öyle kalır

Zeliha T.

Müdavim
Ablacım Eğerki döllenmiş ise 3 yumurtadan itibaren damarlanma ya başlar, ilk başta boş görünür, 6. 7 günden itibaren damarlar oluşur, kalp atışı belli olur ışıkta görürsün, içinde çok net bellidir, eğer ki boşsa hep öyle kalır
Yani abla sadece 1 inde değişik birşeyler var gibi son attığım fotoda oda diğerleri boş ama onlar 8-6-4+2 günlük ve bugün de yeni birisi erken mi baktım bilmiyorum haftaya bekleyeyim bakalim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yani abla sadece 1 inde değişik birşeyler var gibi son attığım fotoda oda diğerleri boş ama onlar 8-6-4+2 günlük ve bugün de yeni birisi erken mi baktım bilmiyorum haftaya bekleyeyim bakalim
bak ilk günler boş gibi sonra gelişiyor ilk gün belli olmaz

Ekli dosyalar