• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yerli bir kuş ile show muhabbet kuşu eş olur mu?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şöyle güzel bir jumbo dişi alsam da olur arkadaş olur diye düşündüm. Yavruya çok meraklı değilim henüz. Mahallede herkes üretici arada yoklıyım. Dişilerde çok ısırıyor ya kuşa ve kendime kıyamıyorum. :)
Eğer emin olduğun üretici varsa kafesindeki kuşlar sağlıklıysa jumbo dişikeri salmaya atsın kendisi seçsin eşini en güzel eş seçme budur.

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Aslında bazı kuşlar gereksiz iri ve uzun tüy yapısına sahip. Show diye belirtilen kuşlarında kendi aralarında vasıf ayrılıkları vardır. Aynı şekilde cılız gibi bir yerli kuşta olabilir orta irilik ve uzunluğa sahip yerlide. Arada bariz boy farklı yoksa ben eşlenmesinde taraftarıyım. Piyasada çok zayıf kuşlar var bunları kırıklaştırarak vasfını artırmak lazım.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aslında bazı kuşlar gereksiz iri ve uzun tüy yapısına sahip. Show diye belirtilen kuşlarında kendi aralarında vasıf ayrılıkları vardır. Aynı şekilde cılız gibi bir yerli kuşta olabilir orta irilik ve uzunluğa sahip yerlide. Arada bariz boy farklı yoksa ben eşlenmesinde taraftarıyım. Piyasada çok zayıf kuşlar var bunları kırıklaştırarak vasfını artırmak lazım.
Benim kuşum jumbo kırığı. :)

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İkiside opal ikiside yeşil aynı renk aynı mutasyon aradaki fark. Biri çek birisi show. Bunları eslestirsem ne kazandıracak bana o bakımdan düşün sende😉😉