• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yerli Mama Markaları

Tolstoyevski

Yeni Üye
Arkadaşlar şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yeni yıl dilerim.
Yerli mama markaları; ( D.F mama, Powermax, Beautiful food, Mamalife, Petty Food, Natura plus, Magnesia, Mammamia vb. ) arasından içerik ve kalite olarak Cede , Versele Laga gibi markalara yakın bir kalitede olduğunu düşündüğünüz, özellikle kullanıp tecrübe edip şuan tavsiye edebileceğiniz bir yerli üretim mama markası var mıdır?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben Magnesia mama kullanıyorum. İki kuşumda havuç ve tarçın kattığımda severek yedi. :)

Tolstoyevski

Yeni Üye
Yerli mamaların çoğunu denedim ama içlerinde en çok beautiful food sevdiler kuşlarım😊
Şehmus hocam ben de o markanın yanlış hatırlamıyorsam Best olan serisinden kova boy alıp kullanmıştım bir ara lakin taneleri çok fazla iri ve çok fazla kuru gibi gelmişti, yumurta sebze vs bişeylerlerle nemlendirip ıslatana kadar biraz zahmetli oluyor gibiydi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus hocam ben de o markanın yanlış hatırlamıyorsam Best olan serisinden kova boy alıp kullanmıştım bir ara lakin taneleri çok fazla iri ve çok fazla kuru gibi gelmişti, yumurta sebze vs bişeylerlerle nemlendirip ıslatana kadar biraz zahmetli oluyor gibiydi
Hocam nemli mamalar kolaylık olabilir lakin kuru mamalar kadar sağlıklı değildir onu size öncelikle belirtmek istiyorum 👍 zahmet olsun hocam bu canlar değer 😊 yerinizde olsam Kuru alır her hafta farklı mevsimlik sebzelerle verir doğal vitamin ihtiyaçlarını almalarını sağlardim karar sizindir 🙏

Tolstoyevski

Yeni Üye
Hocam nemli mamalar kolaylık olabilir lakin kuru mamalar kadar sağlıklı değildir onu size öncelikle belirtmek istiyorum 👍 zahmet olsun hocam bu canlar değer 😊 yerinizde olsam Kuru alır her hafta farklı mevsimlik sebzelerle verir doğal vitamin ihtiyaçlarını almalarını sağlardim karar sizindir 🙏
Eyvallah üstad, o konuda haklısın onlar için ne yapsak azdır, ne de olsa bize emanet canlar hepsi, lakin dediğim gibi alternatif daha iyi daha kaliteli başka bir yerli marka var mıdır diye tecrübeli arkadaşlara bu platform üzerinden bir sorayım istedim, saygılar🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eyvallah üstad, o konuda haklısın onlar için ne yapsak azdır, ne de olsa bize emanet canlar hepsi, lakin dediğim gibi alternatif daha iyi daha kaliteli başka bir yerli marka var mıdır diye tecrübeli arkadaşlara bu platform üzerinden bir sorayım istedim, saygılar🙏
İyi düşünmüşsüniz teşekkürler 😊 Bu platformun her üyesinin yorumları bizim için değerlidir 👍

Üst Alt