• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yer

asena

Aktif Üye
Bu arada kuluçka istiyorsanız salmayın derim dışarı, ama öpüşmeleri gayet güzel, hemen olmaz zaten, biraz zaman tanımak gerekir 🙂
Hocam inandırmışsınız tv karşısında büyüm masamı onlara verdim şimdi çok mutlular o odaya girmiyoruz ve tv de kuşlar sesi açık çok güzel ötüyorlar ama öpücük dışında iki kere yem kustu erkek dişiye henüz bukadar 😂 çok mutlu oldum anlaşmalarına ama bebek olsa ii olur 😂😂

asena

Aktif Üye
Dışarıda genelde daha iyi anlaşıyorlar kafes içinde alan kavgası olabiliyor 😊 benim küçük oğlan kafes dışında dişinin üstüne bile çıktı ama çiftleşme gerçekleşmedi dişi hazır olmadığından, kafes içinde o kadar iyi anlaşamıyorlar geniş kafes olmasına rağmen 😳
Kafes içindede öpücükleşiyolar ama bende çifleşme göremedim 🤔😂❤

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hocam inandırmışsınız tv karşısında büyüm masamı onlara verdim şimdi çok mutlular o odaya girmiyoruz ve tv de kuşlar sesi açık çok güzel ötüyorlar ama öpücük dışında iki kere yem kustu erkek dişiye henüz bukadar 😂 çok mutlu oldum anlaşmalarına ama bebek olsa ii olur 😂😂
İnsan istiyor valla, bebişler olsun sevelim diye 😅 olur inşallah 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışarıda genelde daha iyi anlaşıyorlar kafes içinde alan kavgası olabiliyor 😊 benim küçük oğlan kafes dışında dişinin üstüne bile çıktı ama çiftleşme gerçekleşmedi dişi hazır olmadığından, kafes içinde o kadar iyi anlaşamıyorlar geniş kafes olmasına rağmen 😳
Benim bilgim teorideki kadar Bahar sizler tecrübeyle konuşuyorsunuz ben sadece okuduklarımla 😅 ama tabii ki teori ve deneyim arasında dağ kadar fark var ben sakınmaz diye biliyordum bak dışarıda daha rahat ediyormuş kimisi doğrudur valla 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Amin hocam çok istiyorum büsürü eşya aldım kumunu ayrı vitaminlerini ayrı aldım kalamar kemiğine kadar herşeylerini hazır ettim sıra onlarda 😂❤
Arada yumurta, kara lahana ve havuçla mama da ekleyin listeye 😉 forumda güzel tarifler kızıştırıcı, onlara bakın faydasını gören çok 😇

Bahar Y.

Müdavim
Benim bilgim teorideki kadar Bahar sizler tecrübeyle konuşuyorsunuz ben sadece okuduklarımla 😅 ama tabii ki teori ve deneyim arasında dağ kadar fark var ben sakınmaz diye biliyordum bak dışarıda daha rahat ediyormuş kimisi doğrudur valla 😂
E Feyza hocam sizde de vardı bir ara yavru olsada çift 🥰

asena

Aktif Üye
Arada yumurta, kara lahana ve havuçla mama da ekleyin listeye 😉 forumda güzel tarifler kızıştırıcı, onlara bakın faydasını gören çok 😇
Valla hocam haftanın 4 günü yumurta yumurta sarısı yumurta kabuğunu toz yapıyorum irmik havuç vitamin deposu olarak veriyorum 6 saat içinde çıkarıyorum iyimi yapıyorum acaba

Bahar Y.

Müdavim
Valla hocam haftanın 4 günü yumurta yumurta sarısı yumurta kabuğunu toz yapıyorum irmik havuç vitamin deposu olarak veriyorum 6 saat içinde çıkarıyorum iyimi yapıyorum acaba
Haftada 4 gün çok fazla ama, herşeyin fazlası zarar sonuçta 🥰

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mama haftada bir veya iki yeterli 4 çok uş gerçekten. Bu arada ben şahsen yumurta kabuğu önermiyorum, ne kadar haşlansa (hatta kimisi ayrıca fırınlıyor 200 derecede) ama yine de mikroplar ölmezse hastalık riski taşır. Kalsiyum ihtiyacını karşılamak için kalamar kemiği yeterli bence

Üst Alt