• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yeni doğan yavruyu anne beslemiyor 😔

Şeyma D.

Aktif Üye
Yarın öbür gün anne besler inş bazen oluyor korkmayın😊🤲
Kesinlikle besler çok güzel bir anne benim kızım aralarında kaynıyor büyük ihtimalle diğerleri çok büyük ona göre çünkü.
Normale göre çok sıvı yaptım mamayı. Yavrum çok aç ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum o yüzden bıraktım yuvaya.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Oyy
Kesinlikle besler çok güzel bir anne benim kızım aralarında kaynıyor büyük ihtimalle diğerleri çok büyük ona göre çünkü.
Normale göre çok sıvı yaptım mamayı. Yavrum çok aç ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum o yüzden bıraktım yuvaya.
Oyy maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin 😊🤲🥰emeğine yüreğine sağlık ablacım 🤲🥰😊doymuş maşallah kendisi açmıştır, gözlemle kursak boş kalırsa 2 saat sonra tekrar beslenecek🥰😊🤲

Şeyma D.

Aktif Üye
Allah razı olsun abla inşallah sağlıkla büyüsün hepsi. Yüreğim ağzımda geziyorum evin içinde. Çok şükür ki yedi inşallah ihtiyaç kalmaz benim beslememe annesinin beslemesi çok daha önemli. Olur da beslemezse 2 saatte bir beslerim ben. Teşekkür ederim yardımın için 😍🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Allah razı olsun abla inşallah sağlıkla büyüsün hepsi. Yüreğim ağzımda geziyorum evin içinde. Çok şükür ki yedi inşallah ihtiyaç kalmaz benim beslememe annesinin beslemesi çok daha önemli. Olur da beslemezse 2 saatte bir beslerim ben. Teşekkür ederim yardımın için 😍🌸
Cümlemizden razı olsun Rabbim ablacım 😊🤲şunuda unutma anaçlar hasta yavruyu ayırır beslemez😔 bilgin olsun

Şeyma D.

Aktif Üye
Cümlemizden razı olsun Rabbim ablacım 😊🤲şunuda unutma anaçlar hasta yavruyu ayırır beslemez😔 bilgin olsun
Evet o da aklıma geldi inşallah hasta değildir arada kaynadığı için besleyememiştir diye düşünüyorum abla. Diğer türlüsünü düşünmek hiç istemiyorum. 😔
Beslemiyordu ama üstüne yatıyor altına doğru alıyor abla belki dediğim gibi arada kaynamıştır inşallah da öyledir 😔

Son düzenleme:

Şeyma D.

Aktif Üye
Abla rahatsız ediyorum bu saatte kusura bakma. Beslemedi yavruyu anne saat 10’a kadar bekledim. Belki kızacaksın ama 3 büyüğü aldım yuvadan belki ilgilenir diye 10 dakika bekledim yok yine beslemedi. Ben mamayla besledim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla rahatsız ediyorum bu saatte kusura bakma. Beslemedi yavruyu anne saat 10’a kadar bekledim. Belki kızacaksın ama 3 büyüğü aldım yuvadan belki ilgilenir diye 10 dakika bekledim yok yine beslemedi. Ben mamayla besledim.
Estağfurullah ablacım ayırmış o, sıcak tutabilirsen yuvadan alabilirsin bebeği, tek beslersin, pateğin üzeri uygun sıcaklık için çünkü ayrılan bebeği anne ezebilir bilerek yapar bunu😔🤲

Şeyma D.

Aktif Üye
Estağfurullah ablacım ayırmış o, sıcak tutabilirsen yuvadan alabilirsin bebeği, tek beslersin, pateğin üzeri uygun sıcaklık için çünkü ayrılan bebeği anne ezebilir bilerek yapar bunu😔🤲
Petekler yanmıyor abla İstanbuldayım ben havalar sıcak artık. Sıcak su torbasını bi kutuya koysam üzerine örtü serip onun üstüne koysam olur mu ?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Petekler yanmıyor abla İstanbuldayım ben havalar sıcak artık. Sıcak su torbasını bi kutuya koysam üzerine örtü serip onun üstüne koysam olur mu ?
Şöyle yapalım, plastik bir saklama kabınının altına sıcak su torbasını yerleştir, saklama kabının içine pamuk koy, içine miniği, hem yakmaz hem ılık olur saklama kabı minik olsun çok gezmesin, acıktıkca ses çıkarır beslersin ablacım 😊🤲
Entrobac varsa nokta kadar mamaya katabilirsin

Üst Alt