• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yeni doğan yavruyu anne beslemiyor 😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Besledim şöyle bir kaseye koydum abla üstünde de pamuklu bir bez var kenarı açık. Böyle sıcak alabilecek mi acaba? YouTube da bakıyorum ama göremedim video.
Tm üzerini de kapat ablacım kasenin üzerini, tülbent olabilir

Şeyma D.

Aktif Üye
Tülbent çok ağır olur diye istemedim. Kasenin üstü kapalı şuan da. Eğer hava almasını engellemeyecekse tülbentte koyabilirim. Bir kaç kat olacak şekilde.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tülbent çok ağır olur diye istemedim. Kasenin üstü kapalı şuan da. Eğer hava almasını engellemeyecekse tülbentte koyabilirim. Bir kaç kat olacak şekilde.
Tek kat ablacım kasenin ağzı kapansın gergin olsun gerisi dışta kalacak

Şeyma D.

Aktif Üye
Tamam abla teşekkür ederim. İnşallah geceyi sağsalim atlatırız durum bildirimi yaparım.

Şeyma D.

Aktif Üye
Su torbasını şimdi tekrar değiştirdim kasenin içi pamuk dolu üstüne tülbenti de örttüm karnı tok. Başka yapacağım bir şey yoksa inşallah atlatırız. Zaten diken üstünde yatarım şimdi gece boyu kalkar bakarım sık sık. 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Su torbasını şimdi tekrar değiştirdim kasenin içi pamuk dolu üstüne tülbenti de örttüm karnı tok. Başka yapacağım bir şey yoksa inşallah atlatırız. Zaten diken üstünde yatarım şimdi gece boyu kalkar bakarım sık sık. 🌸
Emeğine yüreğine sağlık ablacım 🤲💓😊

Üst Alt