• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yeni doğan yavruyu anne beslemiyor 😔

Şeyma D.

Aktif Üye
Bu şekilde yaptım abla çok büyük oldu sanırım böyle de. Dediğin gibi yapayım resim atarım olur mu?
Entrobac var tabi ki. Katarım mamaya her seferinde mamayı yeniliyorum önceki mamayı vermeyeyim değil mi ?
Şöyle yapalım, plastik bir saklama kabınının altına sıcak su torbasını yerleştir, saklama kabının içine pamuk koy, içine miniği, hem yakmaz hem ılık olur saklama kabı minik olsun çok gezmesin, acıktıkca ses çıkarır beslersin ablacım 😊🤲
Entrobac varsa nokta kadar mamaya katabilirsin

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu şekilde yaptım abla çok büyük oldu sanırım böyle de. Dediğin gibi yapayım resim atarım olur mu?
Entrobac var tabi ki. Katarım mamaya her seferinde mamayı yeniliyorum önceki mamayı vermeyeyim değil mi ?
Olmadı😔😔havlu tırnaklarına takılır, gezer diğer köşeye gider üzeri açılır üşür😔😔😔
Bir kap içinde olmalı hemde sıcak çok gelir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Taze mama ve sıcak olcak ablacım zaten tırnak kadar mama yeter💓🤲

Şeyma D.

Aktif Üye
Abla öncelikle hakkını helal et seni çok yordum. Bu şekilde yuvadan aldım hepsi üstüne yatmıştı yavrum gözükmüyordu bile. Üstüne havlu örttüm çok az kenarı açık bir şekilde. 2 saatte bir mama yedirecek miyim gece de dahil ? Ilıklaşınca su torbasını tazelerim. Bir de evde olmadığım zamanlar oluyor eğitimlerim var saatlerce evde olmuyorum o zaman ne yapacağım yanımda mı götüreceğim?
@Demet bükay

Ekli dosyalar

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Abla öncelikle hakkını helal et seni çok yordum. Bu şekilde yuvadan aldım hepsi üstüne yatmıştı yavrum gözükmüyordu bile. Üstüne havlu örttüm çok az kenarı açık bir şekilde. 2 saatte bir mama yedirecek miyim gece de dahil ? Ilıklaşınca su torbasını tazelerim. Bir de evde olmadığım zamanlar oluyor eğitimlerim var saatlerce evde olmuyorum o zaman ne yapacağım yanımda mı götüreceğim?
@Demet bükay
Ayy çok üzüldüm şuan bu minige benim kızımda 4 yumurtası var 4 gözle bekliyorum gün sayıyorum inşallah böyle durumla karşı karşıya kalmayız Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla büyür minik 🥰

Şeyma D.

Aktif Üye
2 günde bir yumurta yapıyorlar. 18 günde yumurtadan çıkıyorlar. 5. Günde flaş ile bakarsanız damarlarını görebilirsiniz.

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
2 günde bir yumurta yapıyorlar. 18 günde yumurtadan çıkıyorlar. 5. Günde flaş ile bakarsanız damarlarını görebilirsiniz.
Dün baktimda göremedim acele ile baktım korkudan yarın tekrar bakarım bakalım çok teşekkür ederim sağolun ☺ ❤ sağlıkla büyütün sizde

Ece A.

Müdavim
Çok küçük diğerlerine alıştım ya o minicik geliyor gözüme şuan. Yuvalığın içinde bile birbirlerine bağırıyorlar artık abi mi abla mı bilmiyorum 2 ve 3 numaramız fenalar. 😂 Tamam o zaman hiç dokunmuyorum.
@Erenb51 @Demet bükay
Pehlivanların güreşi sanki:ROFLMAO:
konunuzun tamamını okudum bu arada, o minikte diğer kardeşleri gibi hızlıca ve sağlıklıca büyür sayenizde inşallah🤲🙏 çok mini mini bir minik💓

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
@Demet bükay
Ablacım kase içine koy, altına petlerden üzerine penye çok kapatmadan hava alsın biraz gecede kursağına bak boşsa besle lütfen

Şeyma D.

Aktif Üye
Pehlivanların güreşi sanki:ROFLMAO:
konunuzun tamamını okudum bu arada, o minikte diğer kardeşleri gibi hızlıca ve sağlıklıca büyür sayenizde inşallah🤲🙏 çok mini mini bir minik💓
😂😂😂😂😂 akşam akşam yüzümü güldürdünüz Allah’ta sizi güldürsün 😊 Ben onlara şuan canavar diyorum ortalığı inletiyorlar. Folluk içinde bile kavga var. Daha kaç günlüksünüz siz ne kavgası bu 😂😂😂
Amin inşallah şu bir kaç günü atlatırsa inşallah iyi olur diye düşünüyorum. Çok minik ne yapacağımı şaşırdım. 😔

Şeyma D.

Aktif Üye
Ablacım kase içine koy, altına petlerden üzerine penye çok kapatmadan hava alsın biraz gecede kursağına bak boşsa besle lütfen
Abla şuan kucağımda böyle yatıyor çok bağırıyor ama sanırım acıktı. Kursağı tam boş değil ama dolu da diyemem. Bir kenarı açık hava alacak şekilde havluyu kaldırıp yerine penye bir şey örterim hava daha rahat geçer. Kasedense bu daha güvenli geliyor abla. Yanına yumuşak bir şey mi koysam sığınacak bir şey arıyor sanki.

Ekli dosyalar

Ece A.

Müdavim
😂😂😂😂😂 akşam akşam yüzümü güldürdünüz Allah’ta sizi güldürsün 😊 Ben onlara şuan canavar diyorum ortalığı inletiyorlar. Folluk içinde bile kavga var. Daha kaç günlüksünüz siz ne kavgası bu 😂😂😂
Amin inşallah şu bir kaç günü atlatırsa inşallah iyi olur diye düşünüyorum. Çok minik ne yapacağımı şaşırdım. 😔
Neyin paylaşımsızcılığı dimi bu?:ROFLMAO: Videoda sanki abimle kendimi, eskiden olan kavgalarımızı izledim😂:ROFLMAO: Allah sizi de güldürsün yardımcınız da olsun bu minnaklarla ilgili🙏 Güzel ilginizle güzel şeyler olacağına inanıyorum🙏☺

Ece A.

Müdavim
Abla şuan kucağımda böyle yatıyor çok bağırıyor ama sanırım acıktı. Kursağı tam boş değil ama dolu da diyemem. Bir kenarı açık hava alacak şekilde havluyu kaldırıp yerine penye bir şey örterim hava daha rahat geçer. Kasedense bu daha güvenli geliyor abla. Yanına yumuşak bir şey mi koysam sığınacak bir şey arıyor sanki.
Aslında kase olsa biraz daha güvenilir olur gibi, çünkü Demet Hanım'ın dediği gibi köşelere vs hareket edebilir, kase olsa eğimli olduğu için hep ortada kalır, hareket alanı daralır, sıcaklığı da daha iyi tutardı🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Destek istiyor ve doyur ablacım, yumuşak destek

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Minik ve dar olmalı alan, çok hareketli olmamalı, ısı 36-37 derece olmalı ablacım, youtu.be de izle istersen minicik çerez kaseleri içindeler pamukla destekli

Şeyma D.

Aktif Üye
Besledim şöyle bir kaseye koydum abla üstünde de pamuklu bir bez var kenarı açık. Böyle sıcak alabilecek mi acaba? YouTube da bakıyorum ama göremedim video.

Ekli dosyalar

Üst Alt