• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem

Sırat

Yeni Üye
Kuşum sadece yemini yiyor daldarıdan korkuyor marul fln yemiyor nasıl alıştıra bilirim

EnesGenç

Eski Forumcu
Daldariyi alin siz yiyormuş gibi yapın kuslar genelde insanların yediği şeylere merak duyar . Böylelikle oda yer

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşum sadece yemini yiyor daldarıdan korkuyor marul fln yemiyor nasıl alıştıra bilirim
Arkadaşlarımızın dediği şekilde de uygulayabilirsiniz. Belki işe yarar. Ama ben başaramadım. Ne daldarı yiyor nede sebze. Ne yaptıysam olmadı .😏 Benimki korkmuyor ama bence tercih etmiyor. Umarım siz alistirabilirsiniz 🤗

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Daldariyi alin siz yiyormuş gibi yapın kuslar genelde insanların yediği şeylere merak duyar . Böylelikle oda yer
Ben de katılıyorum bu yöntemle en azından tadına bakıyor. Beğenirse yemeye devam ediyor. Daldarıyı beğenir diye düşünüyorum. Mesela ben mamaya alıştıramadım ama bi kaç meyveyi bu şekilde tattırdım beğendi 😁

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ben küçük küçük kesip öyle veriyorum o zaman korkmuyor. Diğer türlü aşırı korkuyor kaçıcak yer arıyor