• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan Papağını Dışkısı Yem Gibi Şeyler Var

Emir1241

Yeni Üye
Merhaba, Sultan Papağınım dışkısı bir hayli tuhaf normal renk bakımından her şey normal gibi gözüküyor ama açık yeşil parçacıklar var ve bunların ne olduğunu anlayamadım yem olduğunu düşünüyorum. Kullandığımız yem aslında senelerdir ayni acaba bu sefer aldığımız yem bozuk vs çıkmış olabilir mi? Çünkü enerjisi bir hayli iyi uçuyor ötüyor yemek yiyor su içiyor ama dışkısı böyle ve beni endişelendiriyor açıkcası

1785013881112.png
1785013911662.png

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, Sultan Papağınım dışkısı bir hayli tuhaf normal renk bakımından her şey normal gibi gözüküyor ama açık yeşil parçacıklar var ve bunların ne olduğunu anlayamadım yem olduğunu düşünüyorum. Kullandığımız yem aslında senelerdir ayni acaba bu sefer aldığımız yem bozuk vs çıkmış olabilir mi? Çünkü enerjisi bir hayli iyi uçuyor ötüyor yemek yiyor su içiyor ama dışkısı böyle ve beni endişelendiriyor açıkcası

Ekli dosyayı görüntüle 107577
Ekli dosyayı görüntüle 107578
Merhaba geçmiş olsun
Dışkıda yem var, grit kum veriyor musunuz sindirim sisteminde sıkıntı yaşıyor, 3 gün üst üste probiyotik verin sonra tekrar fotoğraf paylaşın lütfen

Emir1241

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Dışkıda yem var, grit kum veriyor musunuz sindirim sisteminde sıkıntı yaşıyor, 3 gün üst üste probiyotik verin sonra tekrar fotoğraf paylaşın lütfen
Merhaba, hayır grit kum kullanmıyorum bugune kadar hic kullanmadım acıkcası ilk defa böyle bir şey oluyor kullanmalı mıyım bir de probiyotik olarak ne önerirsiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, hayır grit kum kullanmıyorum bugune kadar hic kullanmadım acıkcası ilk defa böyle bir şey oluyor kullanmalı mıyım bir de probiyotik olarak ne önerirsiniz?
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka temin edin
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan Bölünmüş olarak alabilirsiniz
Grit içinde fotoğraf paylaşıyorum
Petshoplarda oluyor suluk veya yemlik içinde dursun kafese asın

Ekli dosyalar

Üst Alt