• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yavru sultan papağanı uyuma nedenleri?

sung_jinwoo

Yeni Üye
Neşe, iştah ve dışkıları normal ama uyumayı seviyor sultan papağanlarım. Mesela dışarı çıkarıyorum, uçuyor seviyorum vs. Ve daha sonra sessizleşip uyukluyor. Kafestede genelde aynı, bi hareketliler bi uyuyorlar.

Uygar

Tutkulu
Kıdemli Üye
Neşe, iştah ve dışkıları normal ama uyumayı seviyor sultan papağanlarım. Mesela dışarı çıkarıyorum, uçuyor seviyorum vs. Ve daha sonra sessizleşip uyukluyor. Kafestede genelde aynı, bi hareketliler bi uyuyorlar.
Merhaba akşam yatarken televizyonlu odadalar mı veya ses ışık olan bir odadalar mı biyolojik olarak akşam hava kararınca uyurlar ses ışık olmayan odada kalmaları lazım diğer türlü biyolojileri bozuluyor gğn içinde de uyukluyorlar

sung_jinwoo

Yeni Üye
Merhaba akşam yatarken televizyonlu odadalar mı veya ses ışık olan bir odadalar mı biyolojik olarak akşam hava kararınca uyurlar ses ışık olmayan odada kalmaları lazım diğer türlü biyolojileri bozuluyor gğn içinde de uyukluyorlar
Televizyon kullanmıyoruz ailecek. Odam genelde sessizdir. Gece lambası kullanıyorum fazla karanlık olduğunda korkmamaları için. Onun harici vantilatör kullanıyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Televizyon kullanmıyoruz ailecek. Odam genelde sessizdir. Gece lambası kullanıyorum fazla karanlık olduğunda korkmamaları için. Onun harici vantilatör kullanıyorum.
Merhaba kesinlikle VANTİLATÖR KULLANMAYIN
Çok ZARARLI
yapay rüzgar ve bakteri uçuşması
Rüzgar çarpmış olabilir
Kekik çayı yapın içsinler
Yarım suluğa %50 çay %50 su katın içsinler
1 çay kaşığı kekik 1 çay bardağı su ile 5 dk kaynatın

Üst Alt