• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papağanı sesi veya ağlaması

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
eee valla o kadar kumrunun bülbülün kırlagıcın olduğu yerde o atmaca gelip buna çakarsa ne diyeyim artık şansıma der giderim herhalde :D
Doğa çok ezicidir, her zaman zayıf ve güçsüzü ezerler; avlarlar. O dediğiniz kırlangıçç bülbül ve kumru bu durumlara alışıklar; kendilerini saklayabilirler ve çok daha uzun soluklu uçabilirler. Doğalarındada avlanmak var lakin sizin aldığınız kafese tıktığınız, doğal ortamdan kopardığınız kuşu hiç bilmediği bir yerde av pozisyonuna sokup birde şansıma diyip gidiyorsanız vay halinize.

Sss855

Aktif Üye
Doğa çok ezicidir, her zaman zayıf ve güçsüzü ezerler; avlarlar. O dediğiniz kırlangıçç bülbül ve kumru bu durumlara alışıklar; kendilerini saklayabilirler ve çok daha uzun soluklu uçabilirler. Doğalarındada avlanmak var lakin sizin aldığınız kafese tıktığınız, doğal ortamdan kopardığınız kuşu hiç bilmediği bir yerde av pozisyonuna sokup birde şansıma diyip gidiyorsanız vay halinize.
yani şansa bırakmadım ama diyorum ki hani böyle birşey olursa dedim sorun yok genelikle insanlar orda mangal yaptıgı için pek o ihtimal yok zaten orda ama dikkat ederim

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
yani şansa bırakmadım ama diyorum ki hani böyle birşey olursa dedim sorun yok genelikle insanlar orda mangal yaptıgı için pek o ihtimal yok zaten orda ama dikkat ederim
İnsanlar orda mangal yapınca avcı canlılar orda olamıyor mu? Siz bilirsiniz, ben kuşa üzülüyorum. Çünkü eğer atmaca alırsa çok acı çektirerek öldürür.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dısarda uçurmak yerine kapalı bir yerde uçurmak daha mantıklı

Sss855

Aktif Üye
Sultan papağanları alarm gibidir eğer odaya ışık girmezse belki ötmez😀
yani ötemiyor daha zaten gelip vıyaklıyor kalk der gibi kalkıyorum uyku gidiyor.sonra biraz kafasını okşuyorum sonra yemliğe ucuyor sadece bu :D

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
orası iki defa boşaltılmış bir köy millet gelip mangal yapıyor güzel bir yer :D
Çok ferah duruyor bayıldım. Arkadaşlara katılıyorum tabii atmaca şahin kapar anlamazsınız bile, onun yerine yavru atmaca ya da şahin verelim size daha aksiyonlu bir belgesel izleriz :)

Sss855

Aktif Üye

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bence riskli ya korkup düşerse ve ısıklar kapalıysa uçarmazsaa sıkıntı olur ezilme

Üst Alt