• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papağanı sesi veya ağlaması

Sss855

Aktif Üye
Alıştırın kafeste durması daha sağlıklı ama kuş pek umrunuzda değil gibi
yani bu soru biraz acayip oldu umrum da olmazsa neden bakayım :D yada kaçtığın da 4 5 defa 5 kat inip çıkmam gelsin diye çatıda 45 dk beklemem ne hali varsa görsün derim

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
yani bu soru biraz acayip oldu umrum da olmazsa neden bakayım :D yada kaçtığın da 4 5 defa 5 kat inip çıkmam gelsin diye çatıda 45 dk beklemem ne hali varsa görsün derim
Haklısınız ama bunları önlemi almanız gerekiyor ucusları genıs kapalı bir alanda yapabilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba fazla özgürlük iyi olmaz, bir alanı olmalı, en güvenli yer kafesidir, ağlasada bağırsada😊
Ev kedisi dışarıda yaşayamaz, evcilleşmiştir, kuş da aynıdır, tehlike çok fazla, biz söyleyelim siz duyun tercih sizin, üzülmenizi istemeyiz😊🤲

Sss855

Aktif Üye
Yanlıs anlamayın o anlamda demedim biraz rahatsınız 😁
dediğim gibi şuan bir sorun yok rahatı yerin de 68 gündür bu 2 defa oldu dışarı çıktı kafes konusuna gelince bir tehlike olmayacağını umuyorum çünkü internette adamlar devasa kafesler yapıyorlar bahçelerin de bir sıkıntı olduğunu okumadım yukseklikleri aynı bu şekil devam edicem teşekkürler uyardığınız için

Sss855

Aktif Üye
Kuyruğunu birini kırmış müdahele etmem gerekirmi yada ne yapmam lazım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt