• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı yavru sultan papağanı için tavsiyeler

Zeluch

Yeni Üye
Yani zehirlenebilir o kafesteki telleri kemirmeye devam ederse. Değiştirmen taraftarıyım. Kemirmesine de engel olmak zor yani. İlla başında duramadığın durum olacak.
abi bi anda oldu ya elime falanda saldırıyo şuan 1 saat önce kafasını seviyodum bişey mi oldu acaba ısırmaya devam ederse değişitiririm kafesi

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
abi bi anda oldu ya elime falanda saldırıyo şuan 1 saat önce kafasını seviyodum bişey mi oldu acaba ısırmaya devam ederse değişitiririm kafesi
Merak , kalsiyum eksikliği gibi sebepler var. Belki sesi hoşuna gidiyordur. Gözlemlemeye devam et kemirdiği taraftaki boyalar sökülmüşse değiştir kafesi derim. Ve kalamar kemiği almıştın değil mi , hiç kemirmiş mi kemirmediyse kemirmeyi öğretebilirsin biraz. Ya da mama verdiğin zaman içine kalamar kemiğinin iç kısmını hafif hafif toz haline getirip dökebilirsin.

Zeluch

Yeni Üye
Merak , kalsiyum eksikliği gibi sebepler var. Belki sesi hoşuna gidiyordur. Gözlemlemeye devam et kemirdiği taraftaki boyalar sökülmüşse değiştir kafesi derim. Ve kalamar kemiği almıştın değil mi , hiç kemirmiş mi kemirmediyse kemirmeyi öğretebilirsin biraz. Ya da mama verdiğin zaman içine kalamar kemiğinin iç kısmını hafif hafif toz haline getirip dökebilirsin.
abi kalamar kemiği yokta gaga taşı var canı sıkıldıkça onu kemiriyor ay başı halletcem kalamar kemiğidir vitamindir falan

Zeluch

Yeni Üye
hamdi abi seni çok rahatsız ediyorum kusura bakma ama şey sorucam benim kuşa banyo yaptırmalı mıyım eski sahibide hiç yaptırmamış 2 aydır hiç su görmemiş yani yada nasıl yaptırabilirim korkarsa falan üşütür mü nasıl kurutmam lazım bilgilendirir misin lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
hamdi abi seni çok rahatsız ediyorum kusura bakma ama şey sorucam benim kuşa banyo yaptırmalı mıyım eski sahibide hiç yaptırmamış 2 aydır hiç su görmemiş yani yada nasıl yaptırabilirim korkarsa falan üşütür mü nasıl kurutmam lazım bilgilendirir misin lütfen
Merhaba, sprey kutusuna sıcak su doldurun fıs fıs yapın oda sıcaksa sorun olmaz uçsun kurur😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
abla benim kus genelde hep disarda yemek yemesi icin kafese birakiyorum kafeste yemegini cok az yiyor hani tadımlık gibi ama ben kabi uzatinca tika basa yiyor neden olabilir nasil biraktirabilirim bu alışkanlığını
Hepsi oyun peşinde yemek son iş bazı yaramazlar için, dışarıda iyce acısın kafese girince yer😊

Üst Alt