• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yavru sultan papağanı Gagası bu şekilde yardım

rukvol

Aktif Üye
Merhabalar 40 günlük yavru sultan papağanı 1 tanesinin çenesi bu şekilde sorun teşkil eder mi ederse çözümü var mı desteklerinizi bekliyorum

@Demet bükay hanım

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar 40 günlük yavru sultan papağanı 1 tanesinin çenesi bu şekilde sorun teşkil eder mi ederse çözümü var mı desteklerinizi bekliyorum

@Demet bükay hanım
Merhaba geçmiş olsun gaga ucunu kestirin hemen V şeklinde olsun, geliştikçe düzelir, 🤗🤲
Kestirmezseniz içe doğru uzar büyük sıkıntı olur, çene yapısı bozulur Allah korusun 🤲🤲

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üst gaga normalden kısa. Yem kırmasını takip edin mutlaka. Yem kıramazsa kabuksuz yeme alıştırın. Ömür boyu elbesleme yapmanız mümkün değil.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Aile çok genişledi Demet hanım :))
Oyy maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin🤗🤲🤲 hepsi birbirinden güzel 🤗🤲 sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Rabbim 🤗🤲🥰
İyi bir üretici yada kanatlı uzmanı üst ve alt gagayı törpü yada keserek düzeltir, alt gaga uzun üst gaga içe giriyor, altı kesip üstü de törpülerlerse çok iyi olur, inşallah düzelir 🤲🤗

Ekli dosyalar

Üst Alt