Yemi yere önüne sermiştim dokunmamış bile öylece yan yatıyordu gözleri kapalı, hemen ilk imkanlar dahilinde sağlıksız olduğu halde cici bebe ezdim şırıngayla ağzına siktim ama ağzını bile açamadı zorla açtım ağzını sonra da elimin içinde biraz ısıtmaya çalıştım peteğin üstüne koydum ama gözünü acamiyor kurtulmayacak gibiKanatlı veterinere götürün kuraka boşsa elle besleme yapın geçmiş olsun benim bilgim yok @Şehmus BAKIR @Taha @Bahar Y. @Tuğrul Bey
Vicdan olsa hala bunlar sağlıklı demez şeytan diyor git bütün kuşları al ama nerede bakıcamüzüldüm gerçekten de
Off ne kadar kötü insanlar var bu kuşlar bu durumda gelmeden vicdanını nerede unutmuştu acaba
Etsen ne olcak elindeki kuşları alıcaklar sonra hirslanip başka alicak başka canlara yazık edicekDirek şikayet etmek gerekiyor bunu
Aynı kafeste değiller abi şu an, biri ayağının üstüne basamiyor sürekli titriyor ama tünekte duruyor az da olsa uçabiliyor diğerleri tüy sorunları dışında sağlıklı görünüyor şimdilik en azındanaynı kafesteki kuşların durumu nasıl bulaşma ihtimali varmı?
Abi adama göre bütün kuşlar sağlıklı, ayağına basamiyor birisi mümkün değil diyor deliye çıktım iki gündürne zaman beri hasta kuş yada hastalık nedeni biliyomusun ?
yinede bir süre gözlemle hastalık konusunda anlamamda kızıl dal darısını probiyotklerini vitaminlerini ve en önemlisi suluk tünek ve yemliklerin hijyenini sagla benceAynı kafeste değiller abi şu an, biri ayağının üstüne basamiyor sürekli titriyor ama tünekte duruyor az da olsa uçabiliyor diğerleri tüy sorunları dışında sağlıklı görünüyor şimdilik en azından
Şuanda yaşıyor mu?Nolur acil yardım
Hepsini tertemiz yaptım dün, bi tek çiftin kafesini sadece taban çekmecesini temizledim ama zaten temiz kafese alıcam onları da birazdanyinede bir süre gözlemle hastalık konusunda anlamamda kızıl dal darısını probiyotklerini vitaminlerini ve en önemlisi suluk tünek ve yemliklerin hijyenini sagla bence
Evet can çekişiyorÇok kötü olmuş ya Tuğrul abinin de dediği gibi ölecek gibi duruyor sanki can çekişiyor gibi
Boş zaten, şırınga ile beslemeye çalıştım ama ona bile ağzını açamadı malesef can çekişiyor yaşiyor diyemem nefes alıyor sadece bir köşeye geçti öylece yattı nesef alıp veriyor başka hiçbir aktivite yok resmen acı çekiyor hani filmlerde derler ya beyin ölümü gerçekleşti bitkisel hayatta diye, aynı öyle şu an fişi cekmemi bekliyor gibi ama ona da kiyamiyor insan acısı dinsin diye bile olsaŞuanda yaşıyor mu?
Satıcıya yazıklar olsun diyorum daha yavru kuşu bu denli hasta edip satmak nedir, kursağı çok boş görünüyor
Aslında adam bunlara evde bakıyordu pet shoptan almadık ama ev ortamında nasıl bu hale getirmiş anlayamıyorumben bizim burda petshop gidiyorum baya bi muhabbet iç içe arada bazıları ölmüş bile görmüyolar petshop gerekmedikce kuş almayı tavsiye etmem burda çok iyi üreticiler var onlardan sağlıklı bakımlı alabilirsin dışardan gelen kuşlar en az 20 30 gün ayrı kafeste koruma tedavisi şart bilmiyoruz çünkü kuş hastamı öteki kuşlar geçiyo bulaşıcı hastalık bilgin olsun dikkat etmek lazım