• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardımcı olur musunuz

Faruk3429

Yeni Üye
Bu cift kusum cok iyi anlaşiyorlardi. Simdi ikiside yuvaya girip çıkıyor ama kavga ediyorlar sürekli yuvalikta iken yuvaligin önünde iken birbirlerini kaşıma vs var. Tunekle vs kavga ediyorlar.Yaklasik 1.5 aydır bende. Görüşürüz yada önerileriniz nelerdir. Birde ortalama ne kadarlıklar yas olarak. Onuda söyler misiniz.

Bahar Y.

Müdavim
Bu cift kusum cok iyi anlaşiyorlardi. Simdi ikiside yuvaya girip çıkıyor ama kavga ediyorlar sürekli yuvalikta iken yuvaligin önünde iken birbirlerini kaşıma vs var. Tunekle vs kavga ediyorlar.Yaklasik 1.5 aydır bende. Görüşürüz yada önerileriniz nelerdir. Birde ortalama ne kadarlıklar yas olarak. Onuda söyler misiniz.
Erkek henüz hazır görünmüyor, mama veriyor musunuz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Nijer tohumunu yemle karistirip veriyorum ama
çok az vermelisin ve rutin planlı bir beslenme yap sadece nijer tek başına faktör değil yanı sıra vitamin eksiklerini de haftada bir kızıl dal darı ama herşeyin çoğu zarar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
iyi ve bakımlı kuşlar her zaman üremeye hazırdır yeterki bakımlarını çok iyi yap

Bahar Y.

Müdavim
iyi ve bakımlı kuşlar her zaman üremeye hazırdır yeterki bakımlarını çok iyi yap
Öyle bir genelleme yapmak pek doğru olmaz bence, sadece bakım önemli değil, kuşun streste olmaması ortama güvenmesi vs.
Ki bazen bunlar olsa bile çiftleşme gerçekleşmiyor, kuşlar istediğinde oluyor aslında ☺

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Evet demek istediğim o zaten iyi bir bakım eksiksiz bir ortam şunu takviye bunu takviye yap demekten daha etkili olduğunu demek istedim çiftleşmesi için takviye yapmak genel sağlık durumunu göz ardı edebiliyor insanlar örneğin e vitamini kızgınlaştırır algısı ile e vitaminine yükleniliyor ancak eş tutmuşlarmı? ortamı beğendiler mi tüydeler mi göz ardı ediliyor ben onu demek istedim. Bakımdan kastım bu @Şimal Kuş ustam ne diyorsa o

Bahar Y.

Müdavim
Evet demek istediğim o zaten iyi bir bakım eksiksiz bir ortam şunu takviye bunu takviye yap demekten daha etkili olduğunu demek istedim çiftleşmesi için takviye yapmak genel sağlık durumunu göz ardı edebiliyor insanlar örneğin e vitamini kızgınlaştırır algısı ile e vitaminine yükleniliyor ancak eş tutmuşlarmı? ortamı beğendiler mi tüydeler mi göz ardı ediliyor ben onu demek istedim. Bakımdan kastım bu @Şimal Kuş ustam ne diyorsa o
Estağfurullah ☺ evet doğru söylüyorsunuz sadece vitaminlerle olmuyor

Üst Alt