• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Üreme Dönemi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Aminn 🙏Ayy çok sevindim Allah razı olsun sizden ilk kez deneyimliyorum bende araştırıyorum ama bazen emin olamıyorum çok ötüyorlar normal mi peki
Çok çabuk acıkır, uyur acıkır uyur acıkır çokk bağırırlar, yeni bebeği de mutlaka kontrol edin max 4 saat içinde besleme yapmalı dır büyük ihtimalle besler😊🤲🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sebze salatası yapın mutlaka
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur

çimen09

Paylaşımcı
Sebze salatası yapın mutlaka
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur
Teşekkür ederim 🤩

efeyilmazbursa

Aktif Üye
@Demet bükay abla merhaba. Yavru 6 günlük oldu, dün fotoğrafını çektim. Kursağının dolu olduğunu gaganın hemen altına bakarak mı yoksa göbeğe bakarak mı anlayabilirim? Bir de internette yavru yemi falan yazıyor ama benim yetişkinlere verdiğim yemin dışında başka yem almam gerekiyor mu? Teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay abla merhaba. Yavru 6 günlük oldu, dün fotoğrafını çektim. Kursağının dolu olduğunu gaganın hemen altına bakarak mı yoksa göbeğe bakarak mı anlayabilirim? Bir de internette yavru yemi falan yazıyor ama benim yetişkinlere verdiğim yemin dışında başka yem almam gerekiyor mu? Teşekkür ederim.
Merhaba maşallah SüphanAllah çok güzel beslemiş kursağı dolu🤲😊İşaretledim kursak o bölge😊
Versele laga, garden mix veya Fizzy yumurta maması alın, petshoptan alabilirsiniz
Dereotu, maydanoz sapı, kırmızı Kapia biber, yeşil biber doğrayın haftada 2/3 defa verin

çimen09

Paylaşımcı
Merhaba benim yavruşları anne değil baba besliyor galiba bir kaç kez denk geldim sanırım bu normal, birde 3 yavru çıktı 4. Yumurta çıkmadı 7 yumurta yapmıştı 2 3 gün arayla 2gündür bakıyorum ama 4. Yavru yok henüz anne kuluçkaya yatıyor anne yuvalıktan kolay kolay çıkmıyor çıktığında baksam boş mu dolu mu diye boşsa atayım mı dursun mu?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba benim yavruşları anne değil baba besliyor galiba bir kaç kez denk geldim sanırım bu normal, birde 3 yavru çıktı 4. Yumurta çıkmadı 7 yumurta yapmıştı 2 3 gün arayla 2gündür bakıyorum ama 4. Yavru yok henüz anne kuluçkaya yatıyor anne yuvalıktan kolay kolay çıkmıyor çıktığında baksam boş mu dolu mu diye boşsa atayım mı dursun mu?
Bakın, boşsa dursun bebeklere yastık olur, en ufak 7-8 günlük olunca alırsınız😊🤲

çimen09

Paylaşımcı
Bakın, boşsa dursun bebeklere yastık olur, en ufak 7-8 günlük olunca alırsınız😊🤲
Tamamdır annenin çıktığı bir ana denk getirip bakayım zaten benim yavrular bir gün erken çıktı normalde olabilir diğerlerinin çıkış süresi bakalım zaten onlarda üstünde yatıyor hep yumurtaların 🥰🥰🥰

çimen09

Paylaşımcı
Herşeyi soruyorum yeter diceksiniz ama kursağın bu kadar şiş olması normal mi 5 günlük yavru

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Size birşey daha soracağım bugün farkettim normalde yuvadan pek çıkmıyor anne fotodaki hali normal mi annenin alt kısmı bir garip derisi görünüyor sanki hızlı nefes alıp veriyor
Merhaba kalamar kemiğini ters takmışsınız kreç gibi kısmı kafes içine bakacak değiştirin lütfen
Vitamin desteği yapın, dişinin kaçıncı kuluçkası?
Tüy yapısı bozulabilir sürekli yatıyor bu normal
Fakat Calsiyum, bu vitamini multivitamin almalı

Üst Alt