• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Seyahate götüremediğimiz kuşlarımız hakkında

Lorca34

Aktif Üye
Merhaba sevgili arkadaşlar,

Benim de yılda bir iki kez yaşamak zorunda kaldığım bir stres var: seyahat konusu. Sanırım çoğumuz, canlarımızı güvenle emanet edebileceğimiz ve bu konuda istekli eş dost bulmakta zorlanıyoruz. Pansiyon seçeneği elbette var ama duyduğum kadarıyla maliyetler oldukça yüksek. 10–15 günlük bir seyahatte ödenecek tutar ciddi seviyelere çıkabiliyor.

Aklıma şöyle bir fikir geliyor: Acaba kendi aramızda bir ağ kursak nasıl olur? Aynı semtte ya da yakın bölgelerde yaşayan, birbirine güvenen forum üyeleri olarak, gerektiğinde canlarımızı gönüllü olarak emanet edebileceğimiz bir sistem oluşturabilir miyiz?

Belki kulağa biraz alışılmadık gelebilir ama dayanışma ile çözüm üretmek mümkün gibi geliyor. İmece usulü yani 😊 Hem bu sayede deneyimli kişiler ilgilenmiş olur, biz de daha gönül rahatlığıyla hareket edebiliriz 😊

Görüşlerinizi merak ediyorum.

Not: Eğer öneri yersiz bulunursa konuyu silebilirsiniz🙏

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba sevgili arkadaşlar,

Benim de yılda bir iki kez yaşamak zorunda kaldığım bir stres var: seyahat konusu. Sanırım çoğumuz, canlarımızı güvenle emanet edebileceğimiz ve bu konuda istekli eş dost bulmakta zorlanıyoruz. Pansiyon seçeneği elbette var ama duyduğum kadarıyla maliyetler oldukça yüksek. 10–15 günlük bir seyahatte ödenecek tutar ciddi seviyelere çıkabiliyor.

Aklıma şöyle bir fikir geliyor: Acaba kendi aramızda bir ağ kursak nasıl olur? Aynı semtte ya da yakın bölgelerde yaşayan, birbirine güvenen forum üyeleri olarak, gerektiğinde canlarımızı gönüllü olarak emanet edebileceğimiz bir sistem oluşturabilir miyiz?

Belki kulağa biraz alışılmadık gelebilir ama dayanışma ile çözüm üretmek mümkün gibi geliyor. İmece usulü yani 😊 Hem bu sayede deneyimli kişiler ilgilenmiş olur, biz de daha gönül rahatlığıyla hareket edebiliriz 😊

Görüşlerinizi merak ediyorum.

Not: Eğer öneri yersiz bulunursa konuyu silebilirsiniz🙏
Bence çok mantıklı, komşumuza bile emanet etsek tecrübesiz oldukları için geldiğimiz zaman bazı sorunlar ile karşılaşabiliyoruz.Sizin dediğiniz gibi yakın çevremizde olanlar ile bu konuda destekleşebilirsek canlarımızı güvenilir ellere teslim etmiş oluruz 🙏🏻

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
İnce elenip sık dokunması gereken bir konu olsada fena fikir değil. Yine de artıları eksileri ile tartışılması gerekilen bir mevzu .

Üst Alt