• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ur mu ?

Zlsmvs

Paylaşımcı
Rica ederim ablacım Allah senden de razı olsun 😊🤲
Eğer ki parazit ise 1 haftada günde 3 kez uygulama ile küçükmeye başlar belli olur😊🤲
Abla iyi geceler rifi bugün 2.sürüşüm şimdi daha iyi yedirdim diye düşünüyorum ama kuşum kaşındığı için gagalıyor orayı gagası ve ayaklarınada rif bulaşıyor eğer yerse gagasıyla riften bi zararı olur mu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla iyi geceler rifi bugün 2.sürüşüm şimdi daha iyi yedirdim diye düşünüyorum ama kuşum kaşındığı için gagalıyor orayı gagası ve ayaklarınada rif bulaşıyor eğer yerse gagasıyla riften bi zararı olur mu
Merhaba iyi geceler ablacım, hiç zararı yok korkma 😊🤲 bakteri varsa kurutur😊💓

Zlsmvs

Paylaşımcı
Tam bu fotoğraftaki gibi de değil yusyuvarlak bir torba gibi yumuşak ama elimle rifi sürdüğümde hissediyorum sert değil

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun oradaki tümör alınmalı maalesef

Zlsmvs

Paylaşımcı
Kuşunuzun oradaki tümör alınmalı maalesef
merhaba demet abla onun için kitle değil akar dedi dünden belli rif aldım kullanıyorum daha önceden kuşum ameliyat oldu kanat altından ceviz büyüklüğünde bir ur alındı daha üstünden 1 sene geçmedi şimdi de burası kaç aydır şişmiş bugünlerde sanki her gün iyice şişiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
merhaba demet abla onun için kitle değil akar dedi dünden belli rif aldım kullanıyorum daha önceden kuşum ameliyat oldu kanat altından ceviz büyüklüğünde bir ur alındı daha üstünden 1 sene geçmedi şimdi de burası kaç aydır şişmiş bugünlerde sanki her gün iyice şişiyor
Lipom yap bezesi de olabilir siz kanatlı uzmanına mutlaka götürün

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Benim gördüğüm kitle. Bazı kuşların vücudu kitle kist vs üretmeye çok yatkın. Ve daha önce bunun hikayesi de var sizde. Tekrardan nüksetmiş gibi duruyor. Kanatlı uzmandan destek almanız daha doğru olacaktır 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablacım o fıtık😔😔 cerrahi müdahale gerekli

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yok ablacım bugün net belli olmuş, akar değil malesef, çok üzgünüm cerrahi görecek😔🤲

Zlsmvs

Paylaşımcı
Yok ablacım bugün net belli olmuş, akar değil malesef, çok üzgünüm cerrahi görecek😔🤲
Merhaba abla kuşumu bugün hayvan hastanesine götürdüm baya elle muayene etti ama tam anlayamadım dedi fıtık veya apse olabilir dedi röntgen cihazları bozulmuş ne zaman yapılır bir tarih yok başka bir yerde röntgen çektirip getirirsin dedi ancak öyle anlayabilirim net birşey söyleyemem dedi çok yumuşak eğer apseyse olgunlaşması beklenir o zaman alınır dedi ameliyat ile eğer fıtıksa da yine ameliyat olur dikilir dedi ama anestezinin riskini de biliyorsunuz zaten öbür ameliyattan dedi.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba abla kuşumu bugün hayvan hastanesine götürdüm baya elle muayene etti ama tam anlayamadım dedi fıtık veya apse olabilir dedi röntgen cihazları bozulmuş ne zaman yapılır bir tarih yok başka bir yerde röntgen çektirip getirirsin dedi ancak öyle anlayabilirim net birşey söyleyemem dedi çok yumuşak eğer apseyse olgunlaşması beklenir o zaman alınır dedi ameliyat ile eğer fıtıksa da yine ameliyat olur dikilir dedi ama anestezinin riskini de biliyorsunuz zaten öbür ameliyattan dedi.
Merhaba ablacım geçmiş olsun tekrar🤲fotoğraf paylaşır mısın, fazla rahatsız etmeden

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablacım çok acil müdahale gerekli 😔🤲Rabbim şifa versin inşallah 😔🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Zlsmvs

Paylaşımcı
İnşallah ablacım, iyi düşün iyi olsun Rabbim ne derse o olur🤲dua et ablacım 🤲
Abla röntgeni başka bi klinikte çektirip hekimine attım fıtık ihtimali kalktı dedi tümoral bir oluşum kabul ederseniz hafta içi operasyon ayarlarız dedi ama çok çok riskli ve yayılım göstermiş riskli bir yerde ölümcül bilgin oldun diğer kanatta ki gibi değil ne yapıcam ben 🙁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun. 🙁

Üst Alt