• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy dökümü

Zu123

Paylaşımcı
Muhtemelen kafes teline takmıştır ani ses olduysa çırpınınca çarpmıştır, kafasını çarpmıştır yani bir sürü sebebi olabilir, rif ampul sürmekle müthiş bir şey yapmışsınız tebrik ederim 😊🌸
Fotoğraftada görüldüğü gibi ben korkudan biraz yavrumun heryerine rif sürmüşüm burnuna kaçma durumu olduysa birşey olur mu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Fotoğraftada görüldüğü gibi ben korkudan biraz yavrumun heryerine rif sürmüşüm burnuna kaçma durumu olduysa birşey olur mu
Olmaz eğer nefes almasını engellemiyorsa bir sorun yok, günde 2-3 kez kulak çöpüyle sürün 😊

Zu123

Paylaşımcı
Olmaz eğer nefes almasını engellemiyorsa bir sorun yok, günde 2-3 kez kulak çöpüyle sürün 😊
Tamam teşekkür ederim daha sonra nemlendirici falan sürücem mi rif kullanımından sonra vazelin sürülüyor diye burda bi okumuştum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamam teşekkür ederim daha sonra nemlendirici falan sürücem mi rif kullanımından sonra vazelin sürülüyor diye burda bi okumuştum
İsterseniz sürebilirsiniz ama kokusuz olsun 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Neyden olmuştur sizce kafasınımı çarpmış ne olmuş bir şey olur mu içten hasar vs ne ara nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yok ben evden giderken birleyi yoktu geldim hemen kuşuma bakmaya gittim bunu gördüm anneminde ven fark ettikten sonra fark etti
Ablacım çok geçmiş olsun ani bir ses ile çarpmış olabilir, korkma rif ampul ile 1 hafta içinde toparlar 😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sürme lütfen o ayaktakullanılmıştı, iyileştikten sonra, sen sadece rif kullan lütfen

Üst Alt