Hoş Geldin...Adım Irmak, mesleğim ise öğrencilik![]()
Hoş Geldin...Adım Irmak, mesleğim ise öğrencilik![]()
Hoş Geldin...Adım asli öğretmenim.bir tane erkek evlat sahibiyim.adi Pamukmemnun oldum tanıştığıma
![]()
Hoş Geldin...Fahri 27 yaşındayım Astsubayım
Hoş buldum.Hoş Geldin...
Hoş Buldum SağolunHoş Geldin...
Yani dede oluyorum diye yazmıştım kaçırmışşınız heraldeHoş geldiniz ben sızı bayan saniyirdum![]()
Önemli değilAaa evet yaa VALLAHİ unuttum
Bur ara kuşu çiftleşip yumurta bekleyen arkadaşlar birden fazla bir karışıklık oldu bendekusura bakmayın
İsmim Feyza, 30 yaşımdayım İzmir Karşıyaka'lıyım fakat İstanbul'da oturuyorum@Feyza T. Sende kendini tanıt![]()
Muhammed Basri GençArkadaşlar buraya herkes adını ve ne meslek yaptığını yazabilirmi acaba
Şehmus BAKIR
Petshopum ve ayrıca hoby amaçlı kafes kuşu üretimi yapıyorum
bana logo yapabilirmisinMerhabalar, hoşgeldiniz. Ben de oyun grafik tasarımı alanına ilgiliyim. Henüz yolun başındayım ama kendimi geliştirmeye çalışıyorumSizin ne tarz çalışmalarınız var? Şirketin adı nedir acaba?
Kiwi arkadaşı merak ettimGünaydın
İsmim Meryem. 26 yaşındayım, Bursa’da yaşıyorum. Mimarım ve aynı zamanda Kivi isimli arkadaşın velisiyim
Fazlasıyla acemiyim ama sizler sayesinde çok şey öğrendim, teşekkür ederim. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum![]()
Kiwiden çok karpuza benzeyen yavrumuz mu acabaKiwi arkadaşı merak ettim![]()
Böyle poz verince daha kaslı çıkıyormuşKiwi arkadaşı merak ettim![]()
GüzeleBöyle poz verince daha kaslı çıkıyormuş![]()
Hobi olarak arkadaşları gibi akrobasiyle ilgileniyor. Bir de sabah güneşi kime vuruyordu?
Ekli dosyayı görüntüle 20862 Ekli dosyayı görüntüle 20864
Sidikliye mi vuruyorduBöyle poz verince daha kaslı çıkıyormuş
Hobi olarak arkadaşları gibi akrobasiyle ilgileniyor. Bir de sabah güneşi kime vuruyordu?
Ekli dosyayı görüntüle 20862 Ekli dosyayı görüntüle 20864
| Benzer konular | Forum | |
|---|---|---|
| T | Sende Yorum Yap! Merhaba tanışalım | Kendimizi Tanıtalım |