Öyleyse güneş yerindeGüzele![]()
Öyleyse güneş yerindeGüzele![]()
Ahahah ben de öyle biliyorum ama bir arkadaşımız güzele dedi. Onu kabul etmeye karar verdim. Çok teşekkür ederim, kimseninkine değmesinSidikliye mi vuruyordumasallah çok güzel maşallah nazar değmesin inşallah
![]()
Güzele akşam güneşiydi sankim ama yine de siz bilirsinizAhahah ben de öyle biliyorum ama bir arkadaşımız güzele dedi. Onu kabul etmeye karar verdim. Çok teşekkür ederim, kimseninkine değmesin![]()
Güzele akşam güneşiydi sankim ama yine de siz bilirsiniz![]()
Okumamış gibi yapabilir miyim, şşştSabah güneşi sidikli yekokusu çıksın rezil olsun diye akşam güneşi de
Güzelehahah bende böyle biliyorum
Hayırlı olsun şimdiden, hepsi sağlıkla büyüsünler37 yaşında adı Kerem olan bir bankacıyım
1 kuş babası , 1 eş kocası ... inşallah bir kaç ay sonrada erkek babası olacağım![]()
Tamam hadi öyle olsunOkumamış gibi yapabilir miyim, şşşt![]()
İyi dualarınız için teşekkür ederim. Amin inşallah bütün sevdiklerimiz sağlıkla büyürler umarımHayırlı olsun şimdiden, hepsi sağlıkla büyüsünler![]()
Neresinden Mardin'in@Şehmus BAKIR biz hemşeriyiz abibiyografileri okuyunca gördüm
Hoşgeldiniz37 yaşında adı Kerem olan bir bankacıyım
1 kuş babası , 1 eş kocası ... inşallah bir kaç ay sonrada erkek babası olacağım![]()
Hoşgeldiniz forpusun görsellerini görmek isterizÖncelikle Kar'dan elektrik kesintisinin başkenti Isparta'dan selamlarismim Selim bir forpusum var, Memurum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bence tam tersi ama tecrübelilere güveniyoruzOğlan babası olmak zordurhayırla sağlıkla gelsin inşallah
Amanın abi diyorum benden küçükmüş
Dişi kuş erkek Show'un kafasını deldi elimizdeki showdan olacaktık az kalsınAmanın abi diyorum benden küçükmüşolsun saygıdan
aaaa ayıp etmişler niye tutmadı
![]()
Oyş benim şansımDişi kuş erkek Show'un kafasını deldi elimizdeki showdan olacaktık az kalsın![]()
Merhaba Umut... İyi ki geldin... Hoş Geldin...bir süredir aktifim ama kendimi hiç tanıtmadığımı fark ettimismim Umut.
İzmirliyim
yerel yönetimler ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. birkaç ay sonra da nasipse üçüncü üniversitemden siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olarak ayrılıcam. (beynimi fakültenin birinde kaybettim ama bulamıyorum)
üç çocuk babasıyım. ellerinizden gagalar
hoş bulduk hocam sizin gibi iyi insanların arasında olmak benim için bir onurMerhaba Umut... İyi ki geldin... Hoş Geldin...
| Benzer konular | Forum | |
|---|---|---|
| T | Sende Yorum Yap! Merhaba tanışalım | Kendimizi Tanıtalım |