• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
bir süredir aktifim ama kendimi hiç tanıtmadığımı fark ettim 😅 ismim Umut.
İzmirliyim
yerel yönetimler ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. birkaç ay sonra da nasipse üçüncü üniversitemden siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olarak ayrılıcam. (beynimi fakültenin birinde kaybettim ama bulamıyorum 😄)
üç çocuk babasıyım. ellerinizden gagalar
İzmir'de nerelisiniz ben 35 1/2 ❤💚

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Buçuk ne kız 35 direk dolu dolu 🤣 İzmir işte 😂
Yok canım biz Karşıyaka'lılar kendimize 35 buçuk deriz 😅 hatta konak tarafına geçtiğimizde 'Dün İzmir'e gittim' diye konuşulduğunda herkes deniz aşırı gidildiğini anlardı 😂 ben çok küçükken karşıyaka nin il olması söz konusuydu, sonradan bazı kesimler Bayraklı'ya Bostanlı'ya vs dahil edilerek karşıyaka küçültüldü sanırım bu yüzden biz buçukluyuz 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kız biliyorum ☺ İzmir'de büyüdüm ve büyümeye devam ediyorum
🤣Burda dönen mevzulardan haberim var 😂
Bunu yapan tek sehiriz yanlız 🤣
Ödemiş'e işim düştü bir kere nereye dedi
Dedim tepecik ye inicem heee İzmir'e gidiyorsun dedi 😆 dedim he İzmir
Hahahah 😂 ahhh ah kuzum 11 senedir istanbullardayım burda kimsenin İzmir'de ilgili birşeyleri bilmemesine alıştım napayım seni de bilmiyor sandım bi an kusura bakma 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yok canım önemli değil kardeşim 5 sene yaşadı İstanbul da
Heryere sordum boyoz varmı diye diyor bir Allah'ın kulu da satmıyor 😂
Ben ilk geldiğim zamanlarda çok özledim gittim fırına iki boyoz bi gevrek dedim adam yüzüme öylece bakıyor 🤣🤣 adam da laz çıktı zaten ne bilsin garibim 😂 he burası İzmir değildi dimi pardon dedim iki açma aldım çıktım o gün anladım ki hiçbir yer İzmir gibi olamaz ama maalesef kaldım işte buralarda 😔 eşim de İstanbul'dan sıkıldı İzmir'de yaşamak istemiyor İzmir'i de İstanbul gibi sanıyor 🤦🏼‍♀️ köye yerleşmek istiyorum diyor ama bilmiyor ki izmirimin lakabı büyük köy 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sohbet edebilirsiniz sıkıntı yok bu post uygundur 👍😊

Burbal

Aktif Üye
İsmim YALÇIN ZENGİN Bursa Oyak Renault'tan emekliyim Elektronikçiyim Robot Otomasyon Bakım Departmanı dan emekliyim, Bursa Doğumluyum 1961 Balıkesir Sındırgı IŞIKLAR da köy evim ve bahçem var... Evliyim 1 kızım var

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İsmim YALÇIN ZENGİN Bursa Oyak Renault'tan emekliyim Elektronikçiyim Robot Otomasyon Bakım Departmanı dan emekliyim, Bursa Doğumluyum 1961 Balıkesir Sındırgı IŞIKLAR da köy evim ve bahçem var... Evliyim 1 kızım var
Ailemize tekrardan hoşgeldiniz, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz 😊

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hoşgeldin abi

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar