4.levent İstanbulSelam, işyeriniz nerede, bir ihtiyac olursa çevremizde yönlendirebiliriz.
4.levent İstanbulSelam, işyeriniz nerede, bir ihtiyac olursa çevremizde yönlendirebiliriz.
Merhaba Kemal... Hoş Geldin...Merhaba, Benim adım Kemal, 35 yaşımdayım. Özel bir şirkette IT destek uzmanı olarak çalışıyorum. İstanbul anadolu yakasındayım
Anadolu yakasındayım, bir gün çayınızı içmeye ziyaret edebilirim4.levent İstanbul
BekliyorumAnadolu yakasındayım, bir gün çayınızı içmeye ziyaret edebilirim
Hoş Geldin...Evliyim 4 tane çocuğum var
İki tane de kuşum
Mesleğim yok
İsminimi değiştirmek istiyorum ama yapamadım nasıl yapılır acaba ?
Merhabalar, hoşgeldiniz. Ben de oyun grafik tasarımı alanına ilgiliyim. Henüz yolun başındayım ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum Sizin ne tarz çalışmalarınız var? Şirketin adı nedir acaba?Adım : Kutay
mesleğim : Kendi oyun şirketim var, 3 yıldır oyun geliştirme çabasındayız
Şirket adi : Hype.Merhabalar, hoşgeldiniz. Ben de oyun grafik tasarımı alanına ilgiliyim. Henüz yolun başındayım ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum Sizin ne tarz çalışmalarınız var? Şirketin adı nedir acaba?
Ekibiniz ve sizin adınıza başarılı çalışmalar diliyorum. Evet Türkiye'de pek önemsenmiyor maalesef. Ben çizim yapmayı sevdiğim için hobi olarak başladım. Asıl işim yazılım aslında önerileriniz için teşekkürlerŞirket adi
Şirket adi : Hype.
13 kişilik bir ekibiz
2D oyun çalışmalarıyla beraber 'Agent kullanmaya çalışıyoruz. AI ile büyük işler yapabilirsiniz. İyi bur Aı güzel isler çıkartır.
Agent konusunda ise biraz daha uğraşmanız lazım. Size onerim Türkiye Cumhuriyeti'nde önem verilmeyen bu sektöre yurt dışında devam etmektir.
Çok güzel bir iş. Size de başarılarEkibiniz ve sizin adınıza başarılı çalışmalar diliyorum. Evet Türkiye'de pek önemsenmiyor maalesef. Ben çizim yapmayı sevdiğim için hobi olarak başladım. Asıl işim yazılım aslında önerileriniz için teşekkürler
Hoş Geldin...Adım : Kutay
mesleğim : Kendi oyun şirketim var, 3 yıldır oyun geliştirme çabasındayız