• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ben Didem Mersin'de yaşıyorum , turizmciyim , otel sektöründe çalışıyordum, yani pek kendime de ayıracak vaktim yoktu zaten sürekli yurtdışına git gel yaptığım için eşim önüme geçti diyebilirim :) Çalışmamı istemediği için bana her seferinde farklı cins kuşlar getirdi başka şeylerle uğraşma durumunda kalayım ve calisamiyim diye :)) Kuşlara olan ilgim de artınca ve Hayvanlarımi da yanlız birakamadigim için de bir süre turizme ara verdim :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben Didem Mersin'de yaşıyorum , turizmciyim , otel sektöründe çalışıyordum, yani pek kendime de ayıracak vaktim yoktu zaten sürekli yurtdışına git gel yaptığım için eşim önüme geçti diyebilirim :) Çalışmamı istemediği için bana her seferinde farklı cins kuşlar getirdi başka şeylerle uğraşma durumunda kalayım ve calisamiyim diye :)) Kuşlara olan ilgim de artınca ve Hayvanlarımi da yanlız birakamadigim için de bir süre turizme ara verdim :)
Eşinizi tebrik ediyorum sizi hayvanlara yönelttiği için 😊

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Çok teşekkür ederim, Kendisinin de köpek küçükbaş hayvan güvercin tavuk vs hayvanları olduğu için beni de hayvanlara yöneltmesi çok iyi oldu aslında :)

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Adım Tuğçe veteriner teknikeriyim aynı zamanda Maliye son sınıf öğrencisiyim. Dgs ve kpss çalışıyorum veterinerlik kazanırsam inşallah egzotik hayvanlar üzerinde yoğunlaşmak istiyorum🐣🐥

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Adım Tuğçe veteriner teknikeriyim aynı zamanda Maliye son sınıf öğrencisiyim. Dgs ve kpss çalışıyorum veterinerlik kazanırsam inşallah egzotik hayvanlar üzerinde yoğunlaşmak istiyorum🐣🐥
İnşallah gelecekte kuşlarımıza şifa olursun... Sana başarı diliyorum...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir gün veteriner hekim olursanız bizleri unutmayın ve bizimle kalın çünkü biz hep burada bir aile olarak kalacağız 😊

Selin

Paylaşımcı
Merhaba ben de geri döndüm
(@Taha Bey sayesinde 😁)

Selin- 28 yaşındayım
Öğretmenim, bir okulda gorev yapıyorum.
Ölümlerden döndürdüğüm kuşumla gayet sağlıklı bir şekilde yaşıyoruz çok şükür 😊 bilenler biliyor baya kötüydü ama şu an gayet iyi. Herkese sevgiler diliyorum iyi forumlar👍

Bahar Y.

Müdavim
(@Taha Bey sayesinde 😁)

Selin- 28 yaşındayım
Ölümlerden döndürdüğüm kuşumla gayet sağlıklı bir şekilde yaşıyoruz çok şükür 😊 bilenler biliyor baya kötüydü ama şu an gayet iyi. Herkese sevgiler diliyorum iyi forumlar👍
Çok sevindim Selin hocam geri dönmenize, hatırlamaz olur muyuz oğlunuzu, maşallah hepte sağlıklı şekilde yaşarsınız inşallah 😊

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
(@Taha Bey sayesinde 😁)

Selin- 28 yaşındayım
Hoşgeldiniz selin hanım da Siz nereye gittiniz ki 🤔 kusura bakmayın yaşlılık işte jeton geç düşüyor takip edemiyorum 😂

Selin

Paylaşımcı
Hoşgeldiniz selin hanım da Siz nereye gittiniz ki 🤔 kusura bakmayın yaşlılık işte jeton geç düşüyor takip edemiyorum 😂
Estağfurullah Şehmus Bey 😁 yoğunluktan dolayı uzun zamandir giremiyordum foruma, biraz gitmiş gibi oldum ancak bir aile olduğumuzu, unutulmadığımı bir kez daha hatırlamış ve anlamış oldum 😇 cok teşekkür ediyorum hoş buldum🍀

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Estağfurullah Şehmus Bey 😁 yoğunluktan dolayı uzun zamandir giremiyordum foruma, biraz gitmiş gibi oldum ancak bir aile olduğumuzu, unutulmadığımı bir kez daha hatırlamış ve anlamış oldum 😇 cok teşekkür ediyorum hoş buldum🍀
Selin hanım insan ailesini terk eder mi😊 ben bu yüzden sizi gitmiş olarak görmedim sadece biraz işleri vardır o yüzden giremiyordur diye düşündum. Biz yönetimdeki arkadaşlar bazen foruma girmeyen birisi olunca sorarız aramızda ne oldu acaba farkında olmadan kırdık mi üzduk mu diye çünkü gerçekten bu tür ortamlar güzel bağlar oluşturur düşünün ki @Ufuk Yalçın @Yusuf Kürşat Akkuş ve sayamadigim bir çok arkadaşımızla böyle bir forumda tanıştık yılları eskittik ne mutlu hepimize 😊

Selin

Paylaşımcı
Selin hanım insan ailesini terk eder mi😊 ben bu yüzden sizi gitmiş olarak görmedim sadece biraz işleri vardır o yüzden giremiyordur diye düşündum. Biz yönetimdeki arkadaşlar bazen foruma girmeyen birisi olunca sorarız aramızda ne oldu acaba farkında olmadan kırdık mi üzduk mu diye çünkü gerçekten bu tür ortamlar güzel bağlar oluşturur düşünün ki @Ronay Ayk. @Ufuk Yalçın @Yusuf Kürşat Akkuş ve sayamadigim bir çok arkadaşımızla böyle bir forumda tanıştık yılları eskittik ne mutlu hepimize 😊
Çok haklısınız 😊 benimki de sizin dediğiniz gibi zaten aslında. Ne kadar güzel, ben sizleri önceden tanışıyorsunuz diye düşündüm. Gerçekten burası bambaşka bir ortam. Ne mutlu bana ki ben de bu ailenin bir parçası oldum 😊 Teşekkür ederim ilginiz için 🍀

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
(@Taha Bey sayesinde 😁)

Selin- 28 yaşındayım
Hoj Bulduk beyaaaa... Ben de Trakyalı Levent abin... Bizim sıpanın adı da Bicirik beyaaa...