• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Ensbgci

Aktif Üye
Herkes kendini tanıtmış ben de tanıtayım 😊
Adım Sude, 20 yaşındayım, yazılım 2. Sınıf öğrencisiyim.
Kuş bakmaya başlayalı 1 yıl oldu şuan benimle beraber 2 yavru kuşum var biri Çıtır kızım biri de Gümüş oğlum. Kuş bakmadan önce kuşlara karşı hiç ilgim yoktu bakmaya başladıktan sonra hiç kopamadım en sevdiğim hayvan oldular.
Çok geçmiş olsun hangi üni?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Herkes kendini tanıtmış ben de tanıtayım 😊
Adım Sude, 20 yaşındayım, yazılım 2. Sınıf öğrencisiyim.
Kuş bakmaya başlayalı 1 yıl oldu şuan benimle beraber 2 yavru kuşum var biri Çıtır kızım biri de Gümüş oğlum. Kuş bakmadan önce kuşlara karşı hiç ilgim yoktu bakmaya başladıktan sonra hiç kopamadım en sevdiğim hayvan oldular.
Hoşgeldiniz

Ensbgci

Aktif Üye
Abi yazıda birşey mi atladım yoksa dünkü gibi dikkatimizi mi test ediyrsun:love:
Bende itu mezunuyum yazılım mühendisligi keşke tıp okusaymisim daha kolay falan yani ömründen ömür gidecek arkadaşın, sinavdasin bi elinde telefon bi elinde hesap makinesi önünde pc ama yinede yapamiyan çıkıyor cildirmalik 😅

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bende itu mezunuyum yazılım mühendisligi keşke tıp okusaymisim daha kolay falan yani ömründen ömür gidecek arkadaşın, sinavdasin bi elinde telefon bi elinde hesap makinesi önünde pc ama yinede yapamiyan çıkıyor cildirmalik 😅
Gençlik işte ince ayrıntıyı anlayamadım:LOL::ROFLMAO:

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet zor 😞 ama yapacak bir sey yok. Aslında mimarlık çok istiyordum ama burger king kasiyeri olmak istemedim 😅 hayat bizi bu zorlu şartlara itti 🥲

Soner

Aktif Üye
İs bulman kolay olacak mezuniyet sonrası
Sizlere nacizane tavsiyem okudugunuz dönemde okuldan cok güzel bir iletisimle doğru bir cevre edinin kendinize ve bu doğrultuda hayata dair kendinizi donanımlı hale getirmeye calısın işte o zaman okudugunuz okulun iş hayatına baslamanızda ve sonrasında size cok daha faydası olacaktır

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Furkan Murat 27,Sivas
Makine Mühendisi ve Sağlık Teknikeri
3 yıl üretim yaptım (Muhabbet kuşu) , Toplam 10 yıldır muhabbet papağan ispinoz vb türlerle iç içeyim. Son olarak cennet papağanı üretimine başlıyorum.
Çalışmıyorum Kpss hazırlık :)

Memnun oldum hepimizle arkadaşlar

Son düzenleme:

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
devamı yok mu?