• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Ensbgci

Aktif Üye
Yardımseverlik konusunda elinize su dokemeyiz hocam burda onlarca insana tanımadan ücretsiz yardım ediyorsunuz benim geçen sene ilk papağanım hastalandığında 6 tane veteriner gezdim bir halta yaramadı sağolsun Şehmus bey yardımcı olmuştu antibiyotigi verip verip yolladılar hayvani, yani ben teşekkür ederim asıl :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yardımseverlik konusunda elinize su dokemeyiz hocam burda onlarca insana tanımadan ücretsiz yardım ediyorsunuz benim geçen sene ilk papağanım hastalandığında 6 tane veteriner gezdim bir halta yaramadı sağolsun Şehmuz bey yardımcı olmuştu antibiyotigi verip verip yolladılar hayvani, yani ben teşekkür ederim asıl :)
Yardımseverlik konusunda bu forumun kurucuları ve sürekli aktif olan arkadaşlar gerçekten çok iyiler. İnsanın ve kuşların en ihtiyaç olduğu zamanda ücret gözetmeden hemen yardımcı oluyorlar.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Şimal kardeşim tekrardan aileye hoşgeldin 😊 endüstriyel otomasyon 🤔 benim gibi karacahile biraz açar mısın 🙈
Hoşbuldum abi 😊 estağfurullah abi ne karacahili. Endüstriyel otomasyon pek bilinen bir bölüm değil o yüzden az seçiliyor genelde C# kodalama dili ve aurdinio UNO ile bazı robotlar yapıyoruz. Örneğin çizgiilzeyen, akıllı otopark, robot kolu vb. Yani günlük hayatta görebiliceğiniz bir çok aleti yapıyoruz denebilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Anladım kardeşim robot yapıyorsunuz metrolarda görüyorum bazen güzel tasarımlar helal olsun güzel bir bölüm secmissin geleceğin mesleği diyebilirim yolun ve bahtin açık olsun inşallah kardeşim 😊

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yasin-36
Esnaflık yapıyorum ses sistemleri üzerine, yaklaşık 10 senedir bilgisayar tamiri işide ek olarak yapmaktayım. İngilizce ve Fransızca dillerini az çok biliyorum. 5yıl kadar Fransa'da yaşadım. İlahiyat mezunuyum
daha önce 7 yıl akvaryum balığı ürettim üretim hane seviyesinde,3 senedir 4 çift muhabbet kuşu besliyorum. Beslediğim canlıların tüm fizyolojik biyolojik geçmişlerini araştırmayı ne yerler ne içlerler onu araştırıp onları kafes ortamında sunmaya çalışıyorum ne gerekliyse onları sunmak hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:

nbt_moon0619

Yeni Üye
Merhaba ben İlknur 20 yaşındayım. Klasik Arkeoloji okuyorum. Yarın gelecek çek spangle dişimle 3. muhabbet kuşuma sahip olacağım. Şu sıralar çok fazla dişi besliyorum ve konuşma eğitimleri var dişilere karşı konuşamama önyargısını yıkmaya çalışıyorum 🥰🥰