• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba ben selinay 18 yaşındayım. Öğrenciyim. Babam uzuun bir süre kanarya üreticiliği yaptı yani çocukluktan beri kuşlarla iç içeyim. Bir sultan papağanım var. Oscar. Az çok bildiklerimi paylaşmak ve bilmediklerimi öğrenmek için buradayım 😊
Hoşgeldiniz ailemize 🌸🥰

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba ben selinay 18 yaşındayım. Öğrenciyim. Babam uzuun bir süre kanarya üreticiliği yaptı yani çocukluktan beri kuşlarla iç içeyim. Bir sultan papağanım var. Oscar. Az çok bildiklerimi paylaşmak ve bilmediklerimi öğrenmek için buradayım 😊
Hoşgeldiniz ailemize

FatımaB.

Eski Forumcu
Ayy yaşıtımm,en sevdiğim😍
Ailemize hoşgeldin Selinay💗

secerahmet87

Yeni Üye
Ailemize hoşgeldiniz hocam☺Tarçın çocugu merak ettim aynı şekilde kuşlarımızı tanıtalımda konu açarak bir kaç görsel paylaşırsanız maşallah deriz 🥰

Ailemize Hoşgeldiniz☺Forumda bakım, besleme ile ilgili birçok makale var okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz ve ayrıca sormak istediğiniz sorular olursa konu açarak arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanabilirsiniz 👍
O zaman şuraya 2 adet uyuyan Tarçın bebek resmi koyalım. Maşallah bugün keyfi yerindeydi. Sabahtan beri oynuyoruz kendisi ile. Oyuncaklarına da yavaş yavaş alışmaya başladı. Bugün bu saate kadar kafesi açıktı. Ancak şimdi biraz dinlensin yemini yesin diye istirahat amaçlı yerine koyduk.

Ekli dosyalar

FatımaB.

Eski Forumcu
O zaman şuraya 2 adet uyuyan Tarçın bebek resmi koyalım. Maşallah bugün keyfi yerindeydi. Sabahtan beri oynuyoruz kendisi ile. Oyuncaklarına da yavaş yavaş alışmaya başladı. Bugün bu saate kadar kafesi açıktı. Ancak şimdi biraz dinlensin yemini yesin diye istirahat amaçlı yerine koyduk.
Ailemize hoşgeldiniz💗
Maşallah sübhanllah
Allah'ım nazarlardan saklasın
Tüyü kadar ömrü olsun inşallah😍😍
O zaman artık favori listeme bir Tarçın bebek eklendi🫠

Ece A.

Paylaşımcı
Off maşallah renklerine kendisine bayıldımmm😍💗

mraccent

Yeni Üye
Selamlar,
43 yaşında tek çocuk babasıyım. İnşaat mühendisiyim. ( Sektörden kaçmak üzere olan bir mühendis)
14 sene muhabbet besledikten sonra uzun zaman evcil hayvan beslemeye ara vermiştim.

geçen hafta conure papağanı ailemize dahil oldu.

kalın sağlıklıca...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Selamlar,
43 yaşında tek çocuk babasıyım. İnşaat mühendisiyim. ( Sektörden kaçmak üzere olan bir mühendis)
14 sene muhabbet besledikten sonra uzun zaman evcil hayvan beslemeye ara vermiştim.

geçen hafta conure papağanı ailemize dahil oldu.

kalın sağlıklıca...
Ailemize hoşgeldiniz hocam tecrübelerinizden faydalanmak isteriz☺ evin yeni bireyini de görmek isteriz 😍

mraccent

Yeni Üye
Şehmus bey estağfurullah,

Forpus ve muhabbet çalışmalarınızı az önce okudum (y)

sorunlara olanlara,hatırladıklarımı tabi paylaşırım...

Mert G.

Eski Forumcu
Maşallah ben baya beğendim yakında belki birtane sahiplenirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus bey estağfurullah,

Forpus ve muhabbet çalışmalarınızı az önce okudum (y)

sorunlara olanlara,hatırladıklarımı tabi paylaşırım...
Bilgiye her zaman açığız açız hocam paylaşmayı ve paylaşanı severiz ☺ tekrar hoşgeldiniz 👍