KızımLimon
Müdavim
Merhaba herkese mutlu günler, Ben Aleyna 20 yaşındayım. Bir kızım var adı Limon. Mesleğim ise Hukuk Fakültesinde öğrencilik

Son düzenleme:
Merhaba Aleynacım hoşgeldin tekrardanMerhaba herkese mutlu günler, Ben Aleyna 20 yaşındayım. Bir kızım var adı Limon.![]()
Sen de hoş geldin ZeynepcimmMerhaba bende sitede yeniyim. Ben Zeynep 16 yaşındayım. Bir minik sultanım var Cino![]()
Efsane geri döndüMerhabalar yeni değilim ama yine tanımayanlar vardır diye tanıtmak istedim.
17 yaşındayım İstanbul da yasıyorum.
10 muhabbet kuşu besliyorum. Ve sultan papağanı almayı düşünüyorum.
Okuyorum boş zamanlarda kuşlarla ilgileniyorum
Çok çok teşekkür ederim Şehmus Abi, yardımların için sana karşı fazlasıyla mahçubumTekirdağ'dan hasanKayseri'den aleyna
İstanbul'dan zeynep kardeşlerim sizde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
![]()
Estağfurullah kardeşim ne mahçubiyeti insanlık bunun için varolmuş ben sana yardım ederim sen ise bir başkasına bu düzen hep böyle gitsin inşallahÇok çok teşekkür ederim Şehmus Abi, yardımların için sana karşı fazlasıyla mahçubum![]()
İsmim Mustafa öğrenciyimArkadaşlar buraya herkes adını ve ne meslek yaptığını yazabilirmi acaba
Şehmus BAKIR
Petshopum ve ayrıca hoby amaçlı kafes kuşu üretimi yapıyorum
Hoşgeldin mustafa mesleğin şuanda güzel kardeşimİsmim Mustafa öğrenciyim
Emin abiHoşgeldin mustafa mesleğin şuanda güzel kardeşimİlerde kazandığını babayla paylaşmak dileğiyle
![]()
Abi sana 1 kactane sorum olucak sorsam cevaplarmısınArkadaşlar buraya herkes adını ve ne meslek yaptığını yazabilirmi acaba
Şehmus BAKIR
Petshopum ve ayrıca hoby amaçlı kafes kuşu üretimi yapıyorum
abla Ümraniye uygun fiyatlı ve yavru kuş alınacak yerler varmıEvet arkadaşlar ben de moderatörünüz, kiminizin Burçak kardeşi, kiminizin Burçak ablasıyım, daha önce de yazmıştım ama yazılınca yazayım tekraren27 yaşındayım (yıl olarak 28 ama çaktırmayın
) veterinerlik öğrencisiyim, 3. üniversitemi okuyorum. Bir Pakistan, bir sultan annesiyim
![]()
Ablacım konunda etiketledim semiha ablayıabla Ümraniye uygun fiyatlı ve yavru kuş alınacak yerler varmı
tamamdır abla cok saolAblacım konunda etiketledim semiha ablayıŞehmus abine de sorabilirsin
![]()
Abi hoşbulduk. Abi levent abiye, bahar abla ya ne olduEfsane geri döndüBeni eskiler bilirler diyorsun yani
Tekrar hoşgeldin kardeşim
![]()
| Benzer konular | Forum | |
|---|---|---|
| T | Sende Yorum Yap! Merhaba tanışalım | Kendimizi Tanıtalım |