Süper Emre... Çiko'ya selam söyle...Karnem takdir tatil iyi geçiyor kuşumun adıda Çiko
Bende memnun oldum. Daha önce görmemiştim bu siteyi. Dün biraz gezindim eski Forum günlerim aklıma geldi. Çok güzel muhabbetler var. @Şehmus BAKIR hocam çok seviliyor sanırımMennum oldum Sertaç hocam
Evet işini severek yapan, bu forum için yıllarca hiçbir ticari amaç gütmeden emek vermiş ve bu aile ortamını kurmak için fazlasıyla çalışmış abilerimizden biri kendisiBende memnun oldum. Daha önce görmemiştim bu siteyi. Dün biraz gezindim eski Forum günlerim aklıma geldi. Çok güzel muhabbetler var. @Şehmus BAKIR hocam çok seviliyor sanırım
Memnun olduk hocamBen Nurcan Fizik öğretmeniyim
Ailemize hoş geldiniz hepimiz işçiyiz . Fransa'da durumlar nasıl? Kuşların ihtiyaçlarını rahat bulabiliyor musunuz? Kuş alımı nasıl oluyor? Bizi bilgilendirirseniz sevinirimSertaç
Fransadayim. Fabrikada işçiyim
Fransa'da durumlar gayet iyi. İhtiyaçlara gelince buradaki petshop biraz pahalı onun için genelde amazondan alışveriş yapıyorum tabi Türkiye ile karsilastiramayiz. Ordan iki tane akıllı yemlik almıştım 35₺ idi yanlış hatırlamıyorsam buradaki fiyatı 15euro. Kuşları yine petshop lardan alabiliyoruz fakat kuşlar genelde ya hasta yada bakımsız oluyorlar. Benim ilk kuslarim, ben arkadaşımdan aldım. Bu sene sana yakın yerde bir hafta kaldım daha önceden tanissaydik gelirdimMemnun olduk hocam
Ailemize hoş geldiniz hepimiz işçiyiz . Fransa'da durumlar nasıl? Kuşların ihtiyaçlarını rahat bulabiliyor musunuz? Kuş alımı nasıl oluyor? Bizi bilgilendirirseniz sevinirim
Çok memnun olurum gelirseniz Neyse bir dahakine inşallah peki petshoplardan kuşu direkt parayı verip alabiliyor muyuz yoksa belge veya pisikolog tavsiyesi gerektiriyor mu valla ben bir petshop olarak bu kanunun Türkiye ye gelmesini çok istiyorum çünkü canlıyı gerçekten bakabilecek birinin almasını istiyorum ziyan ediyorlar 4 yaşındaki çocuğa teslim ederek sırf çocuk sevinsin diye canlı alan aileler var Avrupa'nin bazı yerlerinde böyle bir uygulama olduğunu duymuştum o yüzden sordum acaba orada da var mı? Birde aslında orda pahalı değil buraya göre ve şartlara göre pahalı görünüyor lakin orda da maaşlar iyiFransa'da durumlar gayet iyi. İhtiyaçlara gelince buradaki petshop biraz pahalı onun için genelde amazondan alışveriş yapıyorum tabi Türkiye ile karsilastiramayiz. Ordan iki tane akıllı yemlik almıştım 35₺ idi yanlış hatırlamıyorsam buradaki fiyatı 15euro. Kuşları yine petshop lardan alabiliyoruz fakat kuşlar genelde ya hasta yada bakımsız oluyorlar. Benim ilk kuslarim, ben arkadaşımdan aldım. Bu sene sana yakın yerde bir hafta kaldım daha önceden tanissaydik gelirdim
Aynen ver parayı al kuşu. Burda belge vs hiç birşey istenmiyor. Belki kedi köpek için şartlar farklıdır. Ama sanmam dışarıda başıboş gezen kedi köpek yok burda ilk geldiğimde şaşırmıştım akşam saat 8 de dışarıda kimse yok dedim nereye düştüm kedi kopek bile yok yani şimdi bir fransiza bakınca fiyatlar normal aslında pahalı değilde bizim gibi gurbetçiler için ordaki fiyatı bizim paranıza göre değerlendirme ucuz geliyo. Ama iki sene önceye göre fiyatlar çok yükselmiş Allah yardımcınız olsunÇok memnun olurum gelirseniz Neyse bir dahakine inşallah peki petshoplardan kuşu direkt parayı verip alabiliyor muyuz yoksa belge veya pisikolog tavsiyesi gerektiriyor mu valla ben bir petshop olarak bu kanunun Türkiye ye gelmesini çok istiyorum çünkü canlıyı gerçekten bakabilecek birinin almasını istiyorum ziyan ediyorlar 4 yaşındaki çocuğa teslim ederek sırf çocuk sevinsin diye canlı alan aileler var Avrupa'nin bazı yerlerinde böyle bir uygulama olduğunu duymuştum o yüzden sordum acaba orada da var mı? Birde aslında orda pahalı değil buraya göre ve şartlara göre pahalı görünüyor lakin orda da maaşlar iyi
EnchantéSertaç
Fransadayim. Fabrikada işçiyim
Merci. Moi aussiEnchanté