• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben de 89 macırıyım Bulgaristan'a doğdum Edirnede okudum Çorluda yaşıyorum tam bir Trakya kızçesiyim:D
Ailemize hoş geldiniz 😊 Bende 7 ırkın bir arada yaşadığı ve dünyanın ilk üniversitesinin kurulduğu şehir olmak istedi ama sınır olduğu için kabul edilmeyen gönüllerin şehrindenim Mardin ilinin Nusaybin ilçesindenim ama yeri gelince Trakyalı,yeri gelince laz , Kürt, türk, Arap, çerkez, Sünni, alevi her yerden her yerli hepsinden olurum hepsine ölürüm 🥰

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ailemize hoş geldiniz 😊 Bende 7 ırkın bir arada yaşadığı ve dünyanın ilk üniversitesinin kurulduğu şehir olmak istedi ama sınır olduğu için kabul edilmeyen gönüllerin şehrindenim Mardin ilinin Nusaybin ilçesindenim ama yeri gelince Trakyalı,yeri gelince laz , Kürt, türk, Arap, çerkez, Sünni, alevi her yerden her yerli hepsinden olurum hepsine ölürüm 🥰
Gürcüyü(ben) unutmuşuz 😂
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz @Nurcan 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir de yörüklerden var burda, dedelerin Osmanlı döneminde bilmem hangi padişah 'Bütün yörükler şu anki obalarına yerleşsinler' diye ferman verince İzmir'de Güzelbahçe tarafına yerleşmek zorunda kalmışlar 😅