• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et sultan papağanımın gagasında kahverengilik var

dmrcnlf

Aktif Üye
merhaba sultan papağanımda fransız tüy hastalığı var.keyfi yerinde yürümesi ötmesi her şeyi normal yemesi içmesi de normal ama dün gece kafesinde sanırım gagasında bir kahvelik oluştu ve sabah fark ettim.önemli bir probleme işaret etmez değil mi? arada hapşuruyor ama onun dışında her hareketi normal keyfi yerinde

Ekli dosyalar

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
merhaba sultan papağanımda fransız tüy hastalığı var.keyfi yerinde yürümesi ötmesi her şeyi normal yemesi içmesi de normal ama dün gece kafesinde sanırım gagasında bir kahvelik oluştu ve sabah fark ettim.önemli bir probleme işaret etmez değil mi? arada hapşuruyor ama onun dışında her hareketi normal keyfi yerinde
@Aslı Ö. @EzgiA @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, önceki fotoğraflarından paylaşır mısınız
Bir yere çarpıp gagada kanama olmuş olabilir, daha net gözükecek şekilde bugünnün fotoğrafınıda paylaşın lütfen

Üst Alt