• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanımın dışkıları

Paşa01

Aktif Üye
@Hamdi hamdi bey saat en geç 21.00 21.30 gibi yatıyor zaten öyle alıştı. Ben sanırım çok tedirginim üzerine titriyorum. Tşkler cvp için iyiki varsınız

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bu arada bugun az miktarda havuç ve brokoli yedi. Çok özür diliyorum meşgül ettiğim için. İnanın korkuyorum bişey olmasın. Anlamıyorumda ilk defa bir evcil besliyorum. Dili yokki anlatsın. O yüzden çok hassasım.
Meşgul durum için neden özür diliyorsunuz ki forumun amacı bu değil mi zaten. Bilgimiz dahilinde yorum yapıyoruz bizi aşan bir durumsa kanatlı uzmana yönlendiriyoruz her zaman saat kaç olursa olsun yazın sadece bazen konular gözden kaçabiliyor öyle bir durumda konuyu güncellemeniz yeterlidir. 🌸 Konunuza gelecek olursak dışkılar da hastalık yok ama tüy dönemini her kuş farklı atlatır bu dönemde ağrıları çok olur durgunluk iştah azalması vs görülebilir çok fazla gün olarak süreklilik arz etmediği müddetçe. Videosunu tekrardan müsait zamanınızda atar mısınız.

Paşa01

Aktif Üye
<div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:56.111%"><iframe allow="fullscreen;autoplay" allowfullscreen height="100%" src="unnamed - Embed" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>

Paşa01

Aktif Üye
<div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:178.218%"><iframe allow="fullscreen" allowfullscreen height="100%" src="unnamed - Embed" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Enerjisi gayet yerinde. Dışkıları da iyiydi bugünkülerini de görebilir miyiz? Bence bir sorunu yok artık. Arada sessizce bekleyebiliyorlar uyuma moduna girebiliyorlar küçük şeylerde sıkıntı yok. Siz ceyranda bırakmayın , paslı oyuncak varsa atın çöpe veya pasını temizleyebiliyorsanız temizleyin , odasında bitki beslemeyin başka bir sorunu maşallah çok da tatlı bir bebek kendisi :D

Paşa01

Aktif Üye
@Hamdi zelolit tozu veriyorum 3 gündür dışkılar boncuk gibi olmaya başladı şükür. Odada hiç ona zarar verecek bişey bırakmadım. Oyuncak olarak süpürge sapı var😂 cereyanda asla bırakmıyom onu diğer odaya alınca camı açıp hergün bolca havalandırıyorum. Ohhhh içim rahatladı. Üzerine öyle titriyorumki en ufacık bişeyde panik oluyorum. Tüneğine bir tane dışkı düşse hemen siliyorum kafes hergün temizliyorum. Akşama kadar adliyede çalış akşamdan sonrada bu paşaya çalış😂 allahtan erkenden akşamları uyuyor. Kendime zmn kalıyor. Tşkler cvp için.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
@Hamdi zelolit tozu veriyorum 3 gündür dışkılar boncuk gibi olmaya başladı şükür. Odada hiç ona zarar verecek bişey bırakmadım. Oyuncak olarak süpürge sapı var😂 cereyanda asla bırakmıyom onu diğer odaya alınca camı açıp hergün bolca havalandırıyorum. Ohhhh içim rahatladı. Üzerine öyle titriyorumki en ufacık bişeyde panik oluyorum. Tüneğine bir tane dışkı düşse hemen siliyorum kafes hergün temizliyorum. Akşama kadar adliyede çalış akşamdan sonrada bu paşaya çalış😂 allahtan erkenden akşamları uyuyor. Kendime zmn kalıyor. Tşkler cvp için.
Yaramaz paşa 😂 . Üzerinde titremeniz gerçekten önemli en küçük bir değişiklikte bile stres olup hasta olabiliyorlar hassas bebişler. Rica ederim. Sağlıcakla kalın.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çocuk gayet sağlıklı. Kendine oynayacak küpe de bulmuş 🙂 hasta olan kuş çevresi ile ilgilenmeyi bırakır. Maşallah diyelim.

Paşa01

Aktif Üye
@Aslı Ö. tşkler cvp için aslı hnmcım. İlk kez bir besliyorum fazlada tecrübem olmadığı için hemen panik oluyorum. İçim rahatladı. İyi akşamlar

Paşa01

Aktif Üye
@Demet bükay demet hanımcım merhaba zelolit tozu kullanın demiştiniz 3 gündür kullanıyorum şükür dışkılar boncuk gibi oldu. Kaç daha kullanmam gerekiyor?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
@Demet bükay demet hanımcım merhaba zelolit tozu kullanın demiştiniz 3 gündür kullanıyorum şükür dışkılar boncuk gibi oldu. Kaç daha kullanmam gerekiyor?
2 gün daha yeterli sonra bırakabilirsiniz zeoliti nasıl veriyorsunuz bu arada?

Paşa01

Aktif Üye
@Hamdi yemine çay Kaşığının ucu kadar koyuyorum yiyor etrafa saçmadan gözlemledim. Yarında entrobac günü onu vermelimiyim?

Üst Alt