Durumu gayet iyi . Dışkı rengi de güzel. Ben öyle ekstra bir şey göremedim. Benim sultanım da geçirdi arada yemek yiyemiyorlar tüy döküm dönemine girince yorgunluktan. Ama iyi durumu.
Tekrardan merhabalar. Dışkıdan anlamıyorum ama bugun pek iyi değil gibi dışkıları az öncek yaptıkları. Ayrıca son 2 gündür iştahında azalma başladı ve durgun. Dün kuyruk ve kanatından 3-4 adet tüy döküldü kan yoktu ucunda. Bugün b vitamin verdim. Bir şeyi varmı? Kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi. Ama ben rabbimin dilsiz kulunu çok seviyorum. Bir sıkıntı varsa hemen veterinere götüreceğim. Yeterki kuzuma bişey olmasın kıymetlime. @Demet bükay@Hamdi@Aslı Ö.
Bu arada bugun az miktarda havuç ve brokoli yedi. Çok özür diliyorum meşgül ettiğim için. İnanın korkuyorum bişey olmasın. Anlamıyorumda ilk defa bir evcil besliyorum. Dili yokki anlatsın. O yüzden çok hassasım.
Bütün ihtimalleri yazmak için atıyorum resimleri böyle bir oyuncağı bayılıyor bunla oynamaya kemirmeye acaba yemişmidir birde dolapta romanlarım vardı içine girmiş ve bir çoğunu kemirip un gibi yapmış acaba zehirledimi? Ne olur kusuruma bakmayın değerli yorumlarınızı bekliyorum
Bütün ihtimalleri yazmak için atıyorum resimleri böyle bir oyuncağı bayılıyor bunla oynamaya kemirmeye acaba yemişmidir birde dolapta romanlarım vardı içine girmiş ve bir çoğunu kemirip un gibi yapmış acaba zehirledimi? Ne olur kusuruma bakmayın değerli yorumlarınızı bekliyorum
Bende de var bu oyuncak yemesinde bir sorun yok zaten yutamazlar ama romandaki kağıtları yediyse o dokunmuş olabilir ama ne yapılır bilmiyorum. Dışkıları iyi sorun yok. Tüy döküm oranı yavaş yavaş başlıyor sonra artıyor ama ondan şuan bir şey olacağını sanmıyorum. Ablalarımın cevabını beklemekten başka bir şey yok kağıt için muz yedirebilirsin belki zehirlenmesin diye ya da su içirebilirsin tekrardan inşallah iyileşir ama dışkılarında sorun yok sonraki dışkıları da görelim.
@Hamdi öcelikle cvp için tşkler. Romandaki kağıt olayı bir haftayı geçti. Hepsini attım. Muzu asla yemiyor. Tüye girmiş olabilir aklıma oda geliyor sürekli tüyünü temizliyor hatta bugun az miktarda fıs fıs yaptım tüyü nemlensin diye. Tşkler tekrardan iyiki varsınız
@Hamdi öcelikle cvp için tşkler. Romandaki kağıt olayı bir haftayı geçti. Hepsini attım. Muzu asla yemiyor. Tüye girmiş olabilir aklıma oda geliyor sürekli tüyünü temizliyor hatta bugun az miktarda fıs fıs yaptım tüyü nemlensin diye. Tşkler tekrardan iyiki varsınız