• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanımın dışkıları

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Streamable.com üzerinden videoyu ekleyin orada çıkan linki kopyalayıp burada mesaj bölümünde paylaşın.

Paşa01

Aktif Üye
<div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:178.218%"><iframe allow="fullscreen" allowfullscreen height="100%" src="unnamed - Embed" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Durumu gayet iyi . Dışkı rengi de güzel. Ben öyle ekstra bir şey göremedim. Benim sultanım da geçirdi arada yemek yiyemiyorlar tüy döküm dönemine girince yorgunluktan. Ama iyi durumu.

Paşa01

Aktif Üye
@Hamdi çok tşkler hamdi bey cvp ve değerli yorumlarınız için. Vitaminleri vermeyim o zmn değil mi? Yada 10 günde birmi?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sorun görünmüyor gerekenler söylenmiş zaten. Çok güzel bir Sultan papağanı maşallah diyelim sağlıklı ömrü olsun 🌸

Paşa01

Aktif Üye
@Aslı Ö. Tşkler alı hnmcım. Rabbim bütün dilsiz kullarına merhameti sahip çıkacak insanların evine nasip etsin tüyleri kadar sağlıklı ömürleri olsun.

Paşa01

Aktif Üye
Tekrardan merhabalar. Dışkıdan anlamıyorum ama bugun pek iyi değil gibi dışkıları az öncek yaptıkları. Ayrıca son 2 gündür iştahında azalma başladı ve durgun. Dün kuyruk ve kanatından 3-4 adet tüy döküldü kan yoktu ucunda. Bugün b vitamin verdim. Bir şeyi varmı? Kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi. Ama ben rabbimin dilsiz kulunu çok seviyorum. Bir sıkıntı varsa hemen veterinere götüreceğim. Yeterki kuzuma bişey olmasın kıymetlime. @Demet bükay @Hamdi @Aslı Ö.

Ekli dosyalar

Paşa01

Aktif Üye
Bu arada bugun az miktarda havuç ve brokoli yedi. Çok özür diliyorum meşgül ettiğim için. İnanın korkuyorum bişey olmasın. Anlamıyorumda ilk defa bir evcil besliyorum. Dili yokki anlatsın. O yüzden çok hassasım.

Paşa01

Aktif Üye
Bütün ihtimalleri yazmak için atıyorum resimleri böyle bir oyuncağı bayılıyor bunla oynamaya kemirmeye acaba yemişmidir birde dolapta romanlarım vardı içine girmiş ve bir çoğunu kemirip un gibi yapmış acaba zehirledimi? Ne olur kusuruma bakmayın değerli yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bütün ihtimalleri yazmak için atıyorum resimleri böyle bir oyuncağı bayılıyor bunla oynamaya kemirmeye acaba yemişmidir birde dolapta romanlarım vardı içine girmiş ve bir çoğunu kemirip un gibi yapmış acaba zehirledimi? Ne olur kusuruma bakmayın değerli yorumlarınızı bekliyorum
Bende de var bu oyuncak yemesinde bir sorun yok zaten yutamazlar ama romandaki kağıtları yediyse o dokunmuş olabilir ama ne yapılır bilmiyorum. Dışkıları iyi sorun yok. Tüy döküm oranı yavaş yavaş başlıyor sonra artıyor ama ondan şuan bir şey olacağını sanmıyorum. Ablalarımın cevabını beklemekten başka bir şey yok kağıt için muz yedirebilirsin belki zehirlenmesin diye ya da su içirebilirsin tekrardan inşallah iyileşir ama dışkılarında sorun yok sonraki dışkıları da görelim.

Paşa01

Aktif Üye
@Hamdi öcelikle cvp için tşkler. Romandaki kağıt olayı bir haftayı geçti. Hepsini attım. Muzu asla yemiyor. Tüye girmiş olabilir aklıma oda geliyor sürekli tüyünü temizliyor hatta bugun az miktarda fıs fıs yaptım tüyü nemlensin diye. Tşkler tekrardan iyiki varsınız

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
@Hamdi öcelikle cvp için tşkler. Romandaki kağıt olayı bir haftayı geçti. Hepsini attım. Muzu asla yemiyor. Tüye girmiş olabilir aklıma oda geliyor sürekli tüyünü temizliyor hatta bugun az miktarda fıs fıs yaptım tüyü nemlensin diye. Tşkler tekrardan iyiki varsınız
Rica ederim çözüm olamadım ama. Yemek yemesi nasıl ?

Paşa01

Aktif Üye
Son yaptığı dışkılar. Normalde iştahı yerindeydi 2-3 gündür azaldı biraz.

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yine iyi kötü değil maşallah. Saat 22- 22.30 gibi yatırın

Üst Alt