• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yeni bunu yaptı

Daldarı var kafesinde ama yedimi bilmiyorum yedi yuksek ihtimal
Merhaba, geçmiş olsun, kabızlık ta anüs ağzı yırtığı olabilir, taze kan ve temiz kan, yırtılma olmuş büyük ihtimalle, fucidin krem sürebilirsiniz sıkıntı olmaz
Son dışkı tertemiz😊 fakat gece dışkısı baz alınmaz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir yerde gördüğün iyi oldu ablacım dışkıda bazen muayene esnasında yana doğru dışkı dağıtılır sorun yok muhtemelen ya parazitten ya da zorlanmadan olmuş zaten açık renkli kan olduğu için alt organdan olduğu belli 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yeni bunu yaptı

Daldarı var kafesinde ama yedimi bilmiyorum yedi yuksek ihtimal
Bu dışkı temiz ve parazit de görünmüyor göz analizim o yönde 👍zeolit tozu varsa sebze de, mamada hatta hocamızdan zeolit tozunu vermenin yeni bir yöntemini daha öğrendim hazır konusu olmuşken anlatayım
Bir ml içme suyuna bir pirinç tanesi kadar zeolit tozunu iyice karışacak şekilde karıştırın sonra o anda yapabilen kursaktan yapamayan şırınga ile damla damla içirsin.
Not :Bu tarif acil durumlar içindir. Solunum, havakesesi kapalı hastalar için uygun değildir❌

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Bu dışkı temiz ve parazit de görünmüyor göz analizim o yönde 👍zeolit tozu varsa sebze de, mamada hatta hocamızdan zeolit tozunu vermenin yeni bir yöntemini daha öğrendim hazır konusu olmuşken anlatayım
Bir ml içme suyuna bir pirinç tanesi kadar zeolit tozunu iyice karışacak şekilde karıştırın sonra o anda yapabilen kursaktan yapamayan şırınga ile damla damla içirsin.
Not :Bu tarif acil durumlar içindir. Solunum, havakesesi kapalı hastalar için uygun değildir❌
Kursaktan besleme hala daha mı etkili abi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim, notumu aldım🥰🤲

smblarer

Tutkulu
Bir yerde gördüğün iyi oldu ablacım dışkıda bazen muayene esnasında yana doğru dışkı dağıtılır sorun yok muhtemelen ya parazitten ya da zorlanmadan olmuş zaten açık renkli kan olduğu için alt organdan olduğu belli 🙏
Tamamdır abla tesekkür ederim
Islak mendil ile sildiğin için dışkı dağılmış ablacığım
Fucidin iyi gelir, Zeolit devam ediyor musun
Evet abla devam ediyorum normalde ama şu sıralar evde çok olamıyorum oyuzden arkadaşım evde o bakıyor ver diyorum veriyormu bilmiyorum ama bundan sonra düzenli şekilde devam edeceğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Evet abla devam ediyorum normalde ama şu sıralar evde çok olamıyorum oyuzden arkadaşım evde o bakıyor ver diyorum veriyormu bilmiyorum ama bundan sonra düzenli şekilde devam edeceğim
Geçmiş olsun canım eğer devam ederse mutlaka kanatlı uzmanına götür 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet her zaman daha etkilidir kardeşim ☺

Ben yapmaya başladım özelikle yem yiyebilen çocuklara iyi oldu abla ☺
Maşallah SüphanAllah Rabbim şifa versin ablacığım 🥰🤲eline emeğine yüreğine sağlık 🥰🤲sabah bebeklerime içiriyim hemen🥰🤲

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

İnşallah ablacığım hayırlı geceler 🤲🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt