• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım halsiz ve çok uyuyor

Ensbgci

Aktif Üye
Maşallah tam bir renk güzeli nazar değmesin tüyü kadar ömrü olsun inşallah. Bu beyefendiye eş vs düşünüyor musunuz hocam 😂
Geçen ay birtane dişi getirdim 2 yaşında beyimiz dayak yedi 😅😅😅 askııımmm diye yaklaşıyodu dişiye dişi vuruyodu geri yolladım dişiyi😅

Bahar Y.

Müdavim
Geçen ay birtane dişi getirdim 2 yaşında beyimiz dayak yedi 😅😅😅 askııımmm diye yaklaşıyodu dişiye dişi vuruyodu geri yolladım dişiyi😅
😂😂😂 Evcillerin saflığına bayılıyorum yaa, ne kadar iyi davranırlarsa davransınlar dayak yiyorlar, gerçi bizim dişi evcil olmasına rağmen erkeklere çok fena cadılık yapıyor 🤣

Ensbgci

Aktif Üye
😂😂😂 Evcillerin saflığına bayılıyorum yaa, ne kadar iyi davranırlarsa davransınlar dayak yiyorlar, gerçi bizim dişi evcil olmasına rağmen erkeklere çok fena cadılık yapıyor 🤣
Hocam görsen aşkıiiim cicikuş diye kur yaptı bizimki Cat kafaya gagayi yiyodu 😅😅😅

Bahar Y.

Müdavim
Malesef evcil kuşları beğenmiyor dişiler sanırım 😅 . Bizim evde evcil bir bey var onunda şuan 5. Eşi hepsiyle kanka oluyor 😂
Bizim dişiye evcil, evcil olmayan fark etmiyor gücü kime yetiyorsa eziyor, bu sefer ki erkek kendine göre biraz kalıplı buna bişey yapamadı daha 😂😂😂

Ensbgci

Aktif Üye
Malesef evcil kuşları beğenmiyor dişiler sanırım 😅 . Bizim evde evcil bir bey var onunda şuan 5. Eşi hepsiyle kanka oluyor 😂
Valla hocam ya çoğu arkadaşım konuşmayı keser dedi bi dahada çok konuşmaya başladı ama net 34 kelime söylüyor bir kaçı küfür 😅😅😅

Ensbgci

Aktif Üye
Katılıyorum bencede böyle yapabilirsiniz ☺
Hocam şimdi papağan da geldi zor olur ya 3 kuş birde tekim papağan bir iyileşsin iyice bir antepli atasözü ( hele bakak ) 😅 bu arada dışkı yida çekip atıyorum çok yem döküyor içine girip eşeliyor ondan zemin yem iki günde bir degisiyorum net değilse tekrar çekerim

Bahar Y.

Müdavim
Hocam şimdi papağan da geldi zor olur ya 3 kuş birde tekim papağan bir iyileşsin iyice bir antepli atasözü ( hele bakak ) 😅 bu arada dışkı yida çekip atıyorum çok yem döküyor içine girip eşeliyor ondan zemin yem iki günde bir degisiyorum net değilse tekrar çekerim
Eyi olur zaar diyelim o zaman hocam :D

Bahar Y.

Müdavim
Dışkı ilk attığınız dışkıya göre çok çok iyi devam edelim böyle hareketlenmede başlamış demek ki doğru yoldayız 👍

Ensbgci

Aktif Üye
Dışkı ilk attığınız dışkıya göre çok çok iyi devam edelim böyle hareketlenmede başlamış demek ki doğru yoldayız 👍
Çok mutlu oldum gerçekten hocam bir gün gelin ofisime size hürmet edeyim hakkinizi ödeyemem diğer taha bey de gelsin gerçekten samimiyet ile söylüyorum.

Bahar Y.

Müdavim
Çok mutlu oldum gerçekten hocam bir gün gelin ofisime size hürmet edeyim hakkinizi ödeyemem diğer taha bey de gelsin gerçekten samimiyet ile söylüyorum.
Estağfurullah ne hakkı, bilgimiz dahilinde yardım etmeye çalışıyoruz bende ilk üye olduğum zamanlar çok yardım almıştım gerçekten gönlü geniş insanlar Allah razı olsun :)

Ensbgci

Aktif Üye
Allah razı olsun hocam Antep'te üniversite arkadaşım yaşıyor. Bir kere gelmisligim var cidden güzel memleket hele nohut dürüm yok mu 😂 😂 gelirsem görüşmek isterim.
Ben iş gereği sürekli yurt disinada gidip geliyorum aslında İstanbul'da doğdum büyüdüm orda okulu bitirdim burası nasip oldu ama kök antep yani 😅

Ensbgci

Aktif Üye
Estağfurullah ne hakkı, bilgimiz dahilinde yardım etmeye çalışıyoruz bende ilk üye olduğum zamanlar çok yardım almıştım gerçekten gönlü geniş insanlar Allah razı olsun :)
Benim oğlanı taha bey gördü hocam bize WhatsApp grubu şart 😅

Bahar Y.

Müdavim
Whatsapp grubunu amacından saptıranlar olmazsa düşünülebilir ama bildiğim kadarıyla forumdada grup tarzı olabilir, özel sohbet açıp konuşmacı ekle tarzından

Üst Alt