• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım halsiz ve çok uyuyor

Bahar Y.

Müdavim
Kıvam olarak sorun yok fakat hala tam olarak istediğimiz gibi değil, dal darı yiyor mu

Bahar Y.

Müdavim
Dal darı yese daha güzel toparlanırdı dışkı, dal darının tanelerini yem kabına döküp verseniz de olur

EnesGenç

Eski Forumcu
Keşke herkesin durumu sizin gibi olsa hastalıkları geçse

Bahar Y.

Müdavim
Hiç sultan beslemedim ama tahminimce muhabbetler kadar uçmazlar, sanki boyut büyüdükçe uçuş azalıyor ev içinde yinede dikkat edin çok sert çarpışlar sorun yaratabiliyor

EnesGenç

Eski Forumcu
Hiç sultan beslemedim ama tahminimce muhabbetler kadar uçmazlar, sanki boyut büyüdükçe uçuş azalıyor ev içinde yinede dikkat edin çok sert çarpışlar sorun yaratabiliyor
Evet dediğinize katılıyorum. Büyüdükçe uçma kabiliyetini kaybediyor veya uçmak istemiyor

Bahar Y.

Müdavim
Dal darı verdik mi dün yemlikten, antibiyotik kullandığı için şuan ki dışkıları değilde ilaç sonrasında yapılan dışkılar önemli bizim için

emre kut

Yeni Üye
1 ay geçmiş ama bence kuşunuz hala uyuyordur çünkü henüz o daha yavru sayılır ve hastalık atlattığı için kendini toparlıyordur çok uyuması yavru olduğundan dolayı da normaldir
.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Birkaç gün sade su ve karışık yem verip yine dışkı resmi görelim 👍 şuan hala antibiyotikten dolayı dışkısı bu şekilde

Üst Alt